Eu nu am pus yoxo in titlu si nici nu am zis ca cei 6 euro ar avea vreo legatura cu yoxo.
In link ca de asta am pus si link-ul spune clar, pe site-ul orange, ca te poti porta si fara numar provizoriu (probabil si fara reincarcarea asta...aici ar fi interesant daca ar avea cineva o lamurire): https://www.orange.ro/help/cum-imi-pot-porta-numarul-de-abonament-in-reteaua-orange-15448
Fac si printscreen sa ramana pentru posteritate. Eu clar nu ma aflu in categoria clientilor care ar avea nevoie de ajutor si in niciun caz de "ajutor" cu forta... Pot sa inteleg ca asta scrie in speech la raspunsuri legate de portarea prepay, dar nu pot sa inteleg obligativitatea acestui ajutor....
Mai mult, pot sa inteleg orice, dar in toata situatia asta oricum ai privi, cei 6 euro nu sunt un ajutor ci o taxa, mai ales una nespecificata absolut nicaieri online, oficial, clar si raspicat. Daca doriti portare prepay orange va este activata obligatoriu si contracost o extraoptiune pe care poate nu o doriti si de care poate nu aveti nevoie dar pe care trebuie sa o platiti si daca aveti 10 numere de portat, trebuie sa o platiti de 10 ori. Treaba pe care o afli doar in magazin sau daca esti inspirat inainte sa discuti cu robotul si sa ceri un consultant.....
Si sa zicem prin absurd ca platesc cei 6 euro pentru nimic si stau 28 de zile si vorbesc de ei. Oferta cu discount yoxo se incheie pe 28 februarie....si astfel "ajutorul" de la portare ma incurca la activarea serviciului pe care mi-l doresc de fapt...Nu vreau sa fiu perceput ca viitorul client vesnic nemultumit sau ceva....dar vreau sa fiu si eu lamurit exact ce presupune o portare prepay orange cu si mai ales fara numar provizoriu....ca partea de trecere ulterioara la yoxo am inteles-o si ca nu pot trece direct la yoxo iar am inteles. Multumesc frumos.