la 28-10-2025 09:10 PM - editat ultima oară la 29-10-2025 08:44 AM de DanielaH
Pentru că am primit mesaj de plata eșuată la Yoxo, am efectuat plata prin link-ul din email. Plata a rămas blocată și nu a fost acceptată. Am platit din nou, de data asta prin aplicație și am primit confirmare de plata. Azi mi-a acceptat plata și prin link cu număr de telefon. Nici o problema până acum dar nu găsesc cei 19 lei in sold. Întrebarea mea este unde s-au dus acești bani?
28-10-2025 09:54 PM - editat 28-10-2025 09:57 PM
Salut. In primul rand verifica cardul și vezi daca banii s-au retras de doua ori. Cel mai probabil sistemul a înregistrat plata la dublu, dar una dintre plăți va fi returnată în contul tău bancar, fie folosită ca avans pentru următoarea lună de Yoxo.
Ca sa primești suma înapoi, Deschide aplicația Yoxo, mergi la secțiunea Ajutor → Contactează-ne → Chat cu un consultant; descrie situația, iar după verificare, îți vor confirma dacă suma a fost reținută efectiv și, în caz afirmativ, îți fac returnarea în 3–10 zile lucrătoare.
la 29-10-2025 05:56 AM
Da, a fost retrasa de pe doua carduri. Plata pe web cu nr de telefon a ramas in asteptare si nu am mai avut rabdare si am deschis aplicatia sa incerce o plata si de acolo. Din aplicatie s-a rezolvat instant. A doua zi mi-a deblocat suma si a incasat si de pe celalalt card. Nu e prima data cand fac asta dar comerciantul nu trage niciodata de doua ori suma daca factura apare deja incasata. Suma ramane blocata si dupa cateva zile se deblocheaza si imi reintra in cont. De data asta a mai incasat si la 12 ore de la plata.
la 30-10-2025 11:54 AM
@Leo72, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor