anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mentiune factura servicii premium YOXO

Daniel2808
Începător

Buna ziua

Am observat că în ultimele 2 luni am fost taxat cu 30 lei pentru niste Servicii Premium despre care nu am știut nimic și nu au fost solicitate de către mine, in valoare de 30 de lei.

In factura scrie doar "servicii premium", nimic legat de ce conțin.

Știe cineva despre ce este vorba?

Mulțumesc 

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Salutare!

Serviciile sunt fix 30 de lei? Stiu ca pentru servicii extra (sau premium) este necesara incarcarea cu 5E (25 lei + tva, adica aproximativ [nu fix] 30 de lei) si sa consumi de acolo (nu stiu, taxa de Pod de la Fetesti, parcari in diverse orase, bilete transport in comun, etc).

La fel, extraoptiunile stiu ca nu sunt recurente (adica le activezi de cate ori ai nevoie, nu ca Netflix, sa se factureze la fiecare factura).

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Salutare!

Serviciile sunt fix 30 de lei? Stiu ca pentru servicii extra (sau premium) este necesara incarcarea cu 5E (25 lei + tva, adica aproximativ [nu fix] 30 de lei) si sa consumi de acolo (nu stiu, taxa de Pod de la Fetesti, parcari in diverse orase, bilete transport in comun, etc).

La fel, extraoptiunile stiu ca nu sunt recurente (adica le activezi de cate ori ai nevoie, nu ca Netflix, sa se factureze la fiecare factura).

MihaiC99
Campion

Salut,

In situația dată cel mai bine contactezi serviciul clienți Yoxo prin chat pentru a obține informațiile necesare.

De obicei trebuie sa ai credit (opțiune credit numere cu tarif  special) pentru a putea fi tarifat. 

Ai verificat și consumul detaliat?

Miha_Z
#StarMember

Buna. E posibil sa fi activat o extraoptiune credit pentru numere cu tarife speciale, dacă ai folosit pentru parcare, pod Cernavodă, donatii.. 

Ai mai multe informații aici:  https://www.yoxo.ro/optiune-credit-numere-cu-tarife-speciale/

DanielaH
Moderator

@Daniel2808, dacă vrei ne poți trimite numărul de telefon în mesaj privat și rugăm colegii de la Yoxo să verifice.