anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ieșire din Orange Love și intrare în Yoxo

HexPAWS
Junior

Salutare și Cristos a înviat!

Aș vrea să îmi mut numărul actual de telefon pe YOXO. Mi-am instalat aplicația acum mai mult timp, m-am interesat de condiții și prețuri - suna foarte bine. Totuși, spunea că trebuie să fii în afara perioadei contractuale, iar eu mai aveam câteva luni. Am așteptat, s-a sfârșit acum câteva zile, dar aplicația YOXO tot îmi spune că nu mă poate accepta pentru că numărul meu face parte din abonamentul Orange Love.

Întrebarea e: cum ies din Orange Love?

Am sunat la 300 dar era un robot (Gia) și nu a înțeles ce vreau eu. Am încercat și la Djingo, prin aplicația MyOrange, dar nu mi-a răspuns.

Atașat screenshot cu ecranul din YOXO, unde îmi spune că nu sunt compatibil din cauza Orange Love.

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Incearca Djingo de pe PC (link aici). Ca sa intri in contact cu un operator, trebuie sa scrii "transfer operator".

Pana nu se clarifica problema abonamentului, nu ai cum sa treci la Yoxo. Si, personal, nu-ti recomand Yoxo. Daca vrei ceva mai ieftin, mai degraba Prepay. Dar...alegerea iti apartine.

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Incearca Djingo de pe PC (link aici). Ca sa intri in contact cu un operator, trebuie sa scrii "transfer operator".

Pana nu se clarifica problema abonamentului, nu ai cum sa treci la Yoxo. Si, personal, nu-ti recomand Yoxo. Daca vrei ceva mai ieftin, mai degraba Prepay. Dar...alegerea iti apartine.

Client Orange

Salutare și mulțumesc pentru răspuns!

De ce nu recomanzi YOXO?

Prețuri volatile? Am văzut că cel mai ieftin e 19 lei, iar cel mai scump e 39, și poți să-l schimbi oricând. Sau extraopțiuni limitate?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Nu recomand Yoxo datorita suportului precar si a faptului ca, pentru orice chestie, trebuie activata optiune in plus. Nu ai acces la 300 decat cu optiune. Nu poti sa dai SMS la numere scurte decat cu optiune. Nu poti apela international decat cu optiune (sper sa nu ma insel, dar parca asa era). Si tot asa.

De asemenea, totul se face din aplicatie. Ceea ce ai zice ca e bine. Dar nu ai acces la absolut tot in aplicatie, si daca ai nevoie de acel ceva, sau sunt probleme cu platile (cum au fost chiar luna asta), te poti trezi foarte usor cu abonamentul suspendat, cu toate ca e platit, doar pentru ca nu s-a procesat plata. La fel cum au mai fost cazuri de clienti care s-au plans ca nu puteau face plata facturii in primul rand (eroare de sistem sau ceva de genul asta). Si a trecut perioada scadenta, si s-au trezit cu abonamentele suspendate pentru neplata. Iar cand trebuie sa iei legatura cu un consultant, nu ai la dispozitie decat chat-ul, pe care se raspunde extreem de greu, pentru ca binenteles, cand sunt probleme, nu esti singurul cu probleme. Si pur si simplu nu fac fata. Deci da, nu recomand Yoxo. Daca vrei ceva mai ieftin si fara obligatii contractuale, iti recomand prepay.

Client Orange

Mulțumesc că ai împărtășit experiența!

Cred că o să iau un număr nou și o să văd cum e pentru o lună. 

@HexPAWS: Pentru o primă experiență, cred că e mai bine. Ulterior poți închide numărul nou când dorești și să treci cu numărul care-l utilizezi mai des. Numai bine. 

Te așteptăm în comunitate cu feedback la acest topic, dar și alte contribuții cu și despre tehnologie.

FLo1
#StarMember

@HexPAWS: Înțeleg că numărul de voce actual face parte dintr-un pachet LOVE. Eliminarea numărului de mobil înainte de expirarea perioadei obligatorie contractuale din pachetul LOVE pe lângă faptul că nu vei mai putea beneficia de avantajele oferite de pachetul LOVE, vei avea de suportat și reducerile oferite de Orange prin acest abonament. 

Recomandare: Rămâi până la expirare și apoi ia o decizie în privința LOVE. Cât privește trecerea la Yoxo este mai bine să implici un număr lipsit de obligații, altfel piedicile vor fi multiple. Numai bine. Clarificări poți obține de Serviciul clienți, contactându-i prin apel la 300 sau chat-ul Djingo de preferat în timpul zilei (programului de lucru). Succes.

Anonim
Neaplicabil

Dacă rupi pachetul love îți va creste pretul la serviciile fixe cu 10 lei, scrie pe chatul de la yoxo ca vrei sa scoți nr din love și se va rezolva

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu recomand să ieși din Love pentru Yoxo, pentru că vei avea mai mult de plată la pachetul de servicii fixe și ce iei pe mere, dai pe pere. Dar dacă insiști, scrie-le în secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

Și la 300, te va identifica Gia, cu ultimele 6 cifre din CNP, iar apoi vei intra in legătură cu un consultant.

Cu siguranță vei primi un răspuns!

Succes! 

Anonim
Neaplicabil

Creste doar cu 10 lei dacă rupi pachetul, nu e mare paguba. 5 lei la tv și 5 lei la net. Am rupt eu anul trecut pachetul și cu atata mi-a crescut 

Mulțumesc pentru răspuns!

Voi încerca toate opțiunile date aici.

De asemenea:

  • perioada contractuală a expirat deja, pe 16 aprilie
  • mama mea (care e titularul abonamentului) a prelungit deja contractul, fiind de acord să scoată numărul meu de telefon din abonament și eu să trec la YOXO
  • am vorbit cu un reprezentant Orange la telefon și mi-a spus că îmi dau internet mai bun (eu având net 300, zicea că îmi dă net 500) și la un preț scăzut
  • reprezentanta Orange de la vânzări persoane fizice mi-a explicat că până pe 16 aprilie nu am cum să trec la YOXO, dar după da. Nu mi-a spus nimic de Orange Love.
  • pentru restul de servicii (fix și internet), plătește mama mea pentru că, iar, ea e titularul abonamentului, așa că n-am nicio treabă.

Blue12
Senior

Adevarat a Inviat!

Poate trebuie desfiintat pachetul love, adica sa scoti numarul din pachet si sa-l ai ca un contract separat, inainte de a-l porta pe Yoxo.