anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Hei! Salut! Sunt probleme cu YOXO?

RingoGio1
Vizitator

Sunt probleme cu YOXO?

Nu reușesc să fac apelurile telefonice , dar pot primi și nu mă pot conecta internet prin Date mobile.

Am mai observat că nu s-au emis și încasat factura lunara cu scadenta astăzi!!

1 Soluţie acceptată‚

Salut!

Într-adevăr, este vorba despre un incident tehnic la care colegii lucrează pentru remediere și estimează rezolvarea până la finalul zilei.

Mulțumim pentru înțelegere.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu ai discutat cu ei pe chat-ul dedicat?

Dacă nu ai făcut-o deja, cred că cel mai bine ar fi să dicuți cu ei.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Am sunat la Orange si m-au informat că este i problemă tehnică! Ce au făcut pentru rezolvare? M-au trecut pe pre pay (au trimis un SMS: Nelimitat pentru minute in alte rețele naționale+minute și SMS în rețea+SMS naționale+9.74 GB național, până la 19.09.2026!!!).

Și mi-au închis abonamentul YOXO! Urmează să încerc reactivarea mâine, pe un nou abonament YOXO!

MihaiC99
Campion certificat

Soluție de compromis.

Ce fac cei care au o promoție activa? La reactivare nu vor mai avea parte de oferta respectiva.

Salut!

Într-adevăr, este vorba despre un incident tehnic la care colegii lucrează pentru remediere și estimează rezolvarea până la finalul zilei.

Mulțumim pentru înțelegere.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Scrie-le pe Help. Solicita un "kive agent"Eu aveam un rest dintr-un  credit pentru numere speciale (nu pot sa trimit SMS din străinătate).

Aștept răspunsul!