anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dilemă la portarea în Yoxo: Actualizare CNP riscă blocarea numărului

prologikus
Începător

Bună ziua tuturor,

Am o situație complicată cu Yoxo și aș aprecia niște sfaturi. Iată ce s-a întâmplat:

1. Inițial, am avut probleme cu activarea contului din cauza unei presupuse limite de abonamente.
2. După mai multe încercări, am aflat că numărul meu fusese implicat într-o tentativă de fraudă în 2022, ceea ce a creat probleme suplimentare.
3. Într-un final, aplicația Yoxo mi-a permis să înaintez în procesul de portare datorită unei erori în verificarea automată a CNP-ului - o cifră a fost confundată.
4. Am comandat cartela SIM și acum aștept să o primesc.
5. Între timp, am vrut să actualizez datele mele corecte în aplicație.
6. Acum mă tem că, după actualizarea CNP-ului corect, aș putea pierde accesul la numărul meu de telefon din cauza problemelor anterioare legate de fraudă.

Cei de pe Chat-ul Yoxo au zis ca este peste puterea lor.

Inca nu am scanat cartela venita, mai am 15 zile pana cand expira.

Sunt într-o dilemă: să actualizez datele acum și să risc să pierd numărul din cauza istoricului de fraudă? Sau ?

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator

@prologikus, bun venit în Comunitate! Vom expune și noi situația ta colegilor de la Yoxo și vom reveni cu un răspuns.

Numărul pe care vrei să-l portezi pe Yoxo este abonament sau PrePay?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Este prepay, multumesc.

Siguranta numarului este foarte importanta pentru mine.

Mulțumesc și eu pentru răspuns.

Dacă vrei, ne poți trimite numărul și CNP-ul sau o copie CI în mesaj privat și rugăm colegii să verifice punctual situația ta.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Desigur, am trimis in privat.