anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Diferente intre Prepaid si abonamentul Yoxo

appks
Junior entuziast

Care dintre utilizatorii de Yoxo,au observat diferente intre Prepaid si abonamentul Yoxo,si anume:

-viteza internetului la Yoxo,inferioara cartelei

-resursele consumate mult mai mult decat la cartela,in speta,datele mobile,

ex.consum 50-60gb,intr-o saptamana la Yoxo,cat consum la cartela,intr-o aprox. o luna

Multam de raspunsuri 🙂

33 Răspunsuri 33

Nu am zis de vreo diferenta intre Yoxo si PrePay tocmai pentru ca nu am avut PrePay. Am un teanc de cartele PrePay expirate sau care urmeaza sa expire pentru ca nu le-am folosit vreodata. 🙂
Am comparat doar Yoxo cu un abonament normal.
In ceea ce priveste filmele - nu stiu. Ai mei nu stau pe telefon pe filme, ci le pun pe TV sau laptop. De mentionat insa si telefonul de pe care privesti si setarile filmului. O aplicatie optimizata (sau o rezolutie 720p fortata) va consuma mai putin decat un 1080p sau un 4K. Spre exemplu, daca as avea un S22 si i-as cere sa imi puna 4K, clar va consuma foarte mult desi nu voi simti nicio diferenta de calitate - poate doar ca se mai intrerupe downloadul pe date mobile, ca imi descarca foarte, foarte mult 🙂

Corect. Pe un ecran de telefon, n-are niciun rost sa faci streaming 4k. Consuma foarte multa banda, iar rezultatul e indistinctibil.

Client Orange

appks
Junior entuziast

Comparatia strict intre Prepaid si Yoxo,nu cu abonamentele clasice,pe aceeasi cartela,folosita intr-un router,ca prepaid si apoi ca Yoxo.

Tableta si smartphone,doar pt. web surfing,iar filmele pe TV,si aici e comparatia:

filmele pe TV,(pe PrePay,inainte de a fi Yoxo),consumau putini giga,cand am pus cartela pe Yoxo,consumul de giga,cu mult peste...aceleasi aplicatii tv de streaming,rezolutia standard.

user_13732044
Junior entuziast

Eu folosesc de 2 săptămâni Yoxo și de atunci ,pentru a observa cum functioneaza, am mutat datele mobile pe cartela yoxo (care este sim 2 în telefonul meu) și nu am observat un consum de date mai mare ca la abonamentul clasic. Poate ați lăsat unele jocuri deschise sau ati vizionat multe videoclipuri de ati consumat atâta internet ,nu știu ce să spun. În ce priveste semnalul  ,intr-adevăr, pe sim 2 îmi aratâ mai putine linii uneori ca pe sim 1(sim 1 fiind cartela cu abonamentul clasic) și asta am observat-o în locurile unde Orange are semnalul slab, unde are semnalul bun, în general, îmi arată la fel semnalul pe ambele cartele. Dar poate acest lucru să fie legat de telefon, poate așa se comportă cu sim 2. Chiar dacă îmi arată că are (repet, uneori) semnalul mai slab ca pe sim 1 (abonamentul clasic), totuși, pot apela și folosi internetul fără probleme.