anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Diferente intre Prepaid si abonamentul Yoxo

appks
Junior entuziast

Care dintre utilizatorii de Yoxo,au observat diferente intre Prepaid si abonamentul Yoxo,si anume:

-viteza internetului la Yoxo,inferioara cartelei

-resursele consumate mult mai mult decat la cartela,in speta,datele mobile,

ex.consum 50-60gb,intr-o saptamana la Yoxo,cat consum la cartela,intr-o aprox. o luna

Multam de raspunsuri 🙂

33 Răspunsuri 33

@user_13732044: Reîncărcarea la PPY nu funcționează pe același principiu ca la abonament. Deci nu există "=" între utilizarea unui card pentru PPY sau PPD.

Corect. Nu e chiar acelasi lucru. Dar sunt intr-adevar cateva chestii care se pot automatiza. Mai exact reactivarea este automata (cu conditia sa ai credit in cont), nu si plata... 🙂 Cel putin nu in lipsa unui abonament. Si cu toate ca ajuta foarte mult sa ai cardul salvat in aplicatie, pentru o plata mai rapida, nu e genul de plata automata...recurenta, tip subscriere Netflix, de exemplu.

Plata este cand vrei tu, si cand ai bani. :)) Ceea ce, din punctul meu de vedere, e chiar mai ok decat la abonament. Dar nah...fiecare poate aprecia diferit aceleasi lucruri.

Client Orange

Revin cu feedback după ce am testat in paralel Yoxo si Abonament Orange. 

Nu am observat nici-o diferența intre cele doua, aceeași viteza de descărcare si încărcare in mai multe locuri. Traficul consumat a fost același in urma testelor. Puterea semnalului este aceeași. 

Iar ca un Update: daca sunt folosite in același telefon ambele cartele, poate o sa vedeți semnal mai slab pe cealaltă cand una dintre ele are datele active. Un lucru cat se poate de normal in funcție de setările din telefon si specificațiile acestora, de exemplu 4G DUAL sau comutare date in timpul apelului. Explicația este ca atunci cand datele sunt active pe o cartela anume, telefonul aloca mai multe resurse pentru acel SIM astfel încât sa se faca agregare de frecvente si sa ofere o conexiune mai buna la internet, iar SIM-ul fără date active rămâne in plan secund, deci este posibil sa vedeti semnal mai slab, alte telefoane trec SIM 2 pe 2g sau 3g pentru a se folosi mai putina energie.

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Sunt unul dintre veterani, dar nu am și nu am avut niciodată yoxo, doar prepay și abonamente normale. Sigur, prepay-ul îl folosesc ocazional.

Yoxo, din punctul meu de vedere, este o soluție foarte bună pentru cei nepretențioși, care se mulțumesc cu viteze mai mici (din câte înțeleg), etc. Dar raportul calitate-preț este excelent și este o alternativă foarte bună la tot ceea ce mai există pe piață. Repet, este doar punctul meu de vedere, ca și client Dialog/Orange de peste 25 de ani!

 

Yoxo (in special cel de 9 lei) este o solutie pentru cine nu are nevoie de internet. Desi este promovat ca abonament pentru tineri, optiunea de baza se poate mula foarte bine si la bunici, care nu folosesc internetul, dar mai suna copii sau nepotii (si da, il poti lua si la Sovata...).

appks
Junior entuziast

Ai dreptate,cel mentionat de tine se potriveste seniorilor...vor doar convorbiri,dar sa nu uitam opozitia,pe acest segment,Digi...sa recunoastem ca incepe sa-l bata bine pe Orangica,unde in zona mea,oranjada statea bine,iar rosiaticul Voda,pe tusa,albastrelul le-a cam luat caimacul.

Ca orice serviciu: calitatea este subiectiva. Sunt abonat Digi (am inceput cu soacra pe post de " experiment" in urma cu vreo 4 ani, stiind ca nu merge in afara Bucurestiului fara mine [sunt singurul cu carnet si masina cu 5 locuri...]). In general este ok, dar, daca vrei viteza la net sau calitate la apeluri, nu este prima optiune (se cam zbate cu Telekom din punctul meu de vedere).

Totusi, un minus (din punct de vedere al bunicului) este partea digitalizata a acestui tip de abonament (plata exclusiv cu cardul, interactiune cu operatorii doar prin aplicatie au telefonic contra cost, etc) si administrarea ar trebui facuta de cineva care se pricepe pe partea asta. Cu totii stim ca majoritatea pensionarilor prefera factura fizic.

Legat de semnal, mai sunt zone in care Digi, desi, conform ANCOM, este numarul 1 in acoperire, am un mic deranj. Am fost in weekend la Ruse (Bulgaria) si intre Bucuresti si Giurgiu semnalul nu a fost 100%, ci pe la 50%. Viteza vad ca mi se mentine pe la 10-15Mbps, indiferent de locul unde fac testul (desi in aceleasi zone uneori stateam mai bine). Nu ma intelege gresit, imi ajung la ce am nevoie, dar... calitatea parca a inceput sa scada si la ei (parca tot aici in comunitate avem un rezultat al portarilor si Digi a atras cam 60-70% din numere).

appks
Junior entuziast

Rusine sa-ti fie ca faci experimente cu /pe soacra,care ti-o dat fata,no bre?😝😁niet,pai cum parere subiectiva,ca nu mi se pare,ca viteza ar fi mai buna,si chiar e...wow...suna ca o reclama,nu😀ia zi tu asa,am avut abonament Digi,nu pe numele meu,cand era catelul lup,ca asa e mai corect,TV si internet,pe cablu,6luni o fost cu discount,greu mai mergea,au trecut lunile alea cu discount,ce crezi,zbarnaia internetul...conspiratie extraterestra😂cand era prea cald nu mergea,dar cand ploua mergea,noaptea chiar mai bine,meandrele...tehnologiei...apoi eu facusi la oranjada...motivul: voda si telekom,kein signal,eh...prindeam internetul si in pat,nu trebuia sa urc dealuri,munti si acoperisuri😖🥵🥶😶🌫😳🤯dar...de ceva timp s-a prostit si orange,orice smartphone am incercat,nu mere si basta...doar in router,pe cand albastrelul,da...cu mici exceptii...cateodata🤨mai face figuri...sa fim sinceri,niciun operator nu da randamentul optim,si mai vorbim de alte G-uri...🙄

В цем проьлема, товарищ?

Experienta este subiectiva in functie de nevoile fiecaruia. Degeaba fac eu reclama la Digi, daca la tine merge ca melcul si cu semnal full.

appks
Junior entuziast

Cum asa,camarade...subiectiva e iubirea...wow,psihologie,domne🤨Aci e vorba de:asa crezi tu,ca asa mere la tine...deci corect,si la alti tot asa da pe invers,si ei cred la fel...ce ti-e cu caldura asta...ai inteles ceva?!😁eu cred,tu crezi,noi credem...subiectivism...daca operatorii si-ar face treaba,si ar merge internetul peste tot in tara...ne-am mai contra?!😵💫

appks
Junior entuziast

Marele avantaj al oricarui abonament,cum am si mentionat,este comoditatea incarcarii...nu-i ca la prepaid,daca ai uitat sa incarci...e show...in rest,doar trebuie "accesate" abonamentele rentabile,si cele dupa preferintele fiecaruia,ca sa spunem asa.

Eventual, faci un abonament mic de pe care incarci cu plata la factura. E si mai comod (am "experimentat" facilitatea asta si am fost doi fericiti: atat eu [primeam 30Gb pentru fiecare reincarcare], dar si un coleg [care avea continuitate, indiferent de cat era luna de lunga]).

Trixen
#StarMember

Salutare,
Ma simt "etichetat", deci cu musca pe caciula 😁
In momentul de fata am 3 abonamente Yoxo: unul la mama (de cand s-a lansat serviciul), celelalte doua la copii. Nu am facut comparatie intre Yoxo si PrePay si acum nu prea mai am cum face asta. Pot spune insa altceva:
- viteza de net la Yoxo imi pare mai mica fata de cea de la abonamente. Nu am testat efectiv, ci e doar senzatia pe care o am
- nu am remarcat sa am semnal eu undeva pe abonament si copiii pe Yoxo sa nu aiba sau mie sa imi mearga servicii si lor nu

In alta ordine de idei, mi s-a parut enervant ca nu am putut activa un card bancar fara sa bag optiunea cu credit. SMS-ul nu se trimitea catre numarul bancii. Nu am fost taxat, insa nici nu a functionat pana nu am bagat credit.

Iar legat de consum... copiii imi stau pe Youtube si Roblox foarte mult timp si rar trec de 10-15 GB consumati intr-o luna. Nu pot spune ca nu e cazul, insa imi pare improbabil sa apara diferente (mari) de trafic intre Yoxo si PrePay cu exceptia cazului in care comparam cu optiuni de genul "nelimitat retele sociale".

appks
Junior entuziast

Iaca si un raspuns,de la un coleg de Yoxo,o fi ok?!🤔deci recunosti,ca vitezele la Yoxo sunt mai mici,decat pe PrePay,in rest totul mere ca pe roate,cu abonamentele clasice nu mai am treaba,doar ca tre' sa fac un abonament digi,ca deh,am cartela si nu le mai permit pe piata,insa...cat e domne,kg de ceapa?!😁adica cat e internetul mobil "nelimitat " la fiecare dintre abonamentele digi,care stie...mergem cu racheta lui Musk(a)...pro bono...meciul e intre Yoxo vs. Prepay,unul din lucrurile mentionate,viteza internetului e mica,deci bifam,asta cu consumul...nu e clara 😟 Youtube si Roblox,nu se pune😛ele consuma putin,ce zici de filme?!ca filme,am vazut cel mai mult,mentionez:showtime,netflix si amaz.prime.