anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce este Yoxo?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Yoxo este un abonament 100% digital care permite personalizarea pachetului de resurse, exact așa cum își dorește clientul. Această soluție poate fi achiziționată din aplicația Yoxo și, pentru început, este dedicată doar clienților Orange (persoane fizice care au PrePay sau abonați în afara perioadei contractuale).

 

Beneficii Yoxo:

  • Abonament 100% digital, administrat de pe telefonul tău mobil.
  • Nu ai limită contractuală.
  • Primești banii înapoi pentru netul neconsumat.
  • Internet configurabil în fiecare lună.
  • Nelimitat minute și SMS-uri naționale.
  • Roaming SEE configurabil de la o lună la alta.
  • Control al costurilor: fără surprize neplăcute la finalul lunii.

 

Aici aveți mai multe detalii generale: https://www.yoxo.ro/

Și aici este secțiunea de FAQ: https://www.yoxo.ro/help/despre-yoxo/

Descarcă din Play Store (Android)

Descarcă din AppStore (iOS)

 

Văzând aceste beneficii, la prima vedere, ce părere aveți despre Yoxo?

124 Răspunsuri 124

Denis65
Începător
Sunt minute internationale? As dori sa vb in italia si danemarca.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Denis65 minutele incluse în pachet sunt naționale, deci le poți folosi pentru a apela în țară. Pentru a suna din România către mobil și fix în țările din SEE (inclusiv Danemarca și Italia) atunci este nevoie de adăugarea opțiunii 100 minute internaționale (5 lei TVA inclus). Opțiunea este valabilă timp de 30 de zile din momentul achiziționării în aplicația mobilă Yoxo.

chipiko
Începător
Am un abonament pe Vodafon pot trece acel abonament pe yoxo?

DanielaH
Moderator
@chipiko, desigur! Pentru a trece rapid la Yoxo cel mai simplu este să portezi numărul pe Orange PrePay și apoi faci trecerea de la cartelă la abonamentul Yoxo. Uite aici un topic care sper să te ajute https://comunitate.orange.ro/questions/2367697-portare-operator-orange-yoxo.

FLo1
#StarMember
Resurecting this topic: ce spuneti despre noul clip de promovare al yoxo? Nu l-ati vazut inca? Va ofer un link spre analiza de pe "iutubeu": http://youtube.com/watch?v=N9A-ghfJY5k . Personal m-a intristat. Cei de a doua tinerete nu exista pentru Yoxo, Orange nu este mentionat, totul este superficial, e prea mult "haștag" in acel clip. Nu mai vorbesc despre faptul ca realitatea este total alta. Nici macar promovarea nu este in "tiparul" Orange. Vazand acest promo, mi-am amintit ca am vazut tiparul unor promo-uri tipice Huawei, Digi sau Vodafone. Nu ar fi o problema pentru un "produs" nou, inedit, neauzit, independent, dar totusi,....e Orange. Poate va reveni pe Pământ....

TheSpecialist
Maestru
Doar ce am văzut și eu reclama acum pe ProTV. Mie mi-a plăcut, sa fiu sincer. Într-adevăr, nu se leagă deloc de Orange, dar nu e prima reclama pe care o vad, care promovează o noua "linie" de produse, fără referire la compania mama.

Dragos_11
Începător
Mi se pare foarte ok,un pachet cu multe beneficii 🙂

FLo1
#StarMember
@Dragos: Bun venit in Comunitate. L-ai incercat pe Yoxo? Ce anume iti place mai mult la Yoxo? Ai schimba sau ai modifica ceva la forma actuala pe care o are Yoxo?

Vio73
#StarMember
Sincer, nici mie nu-mi plac reclamele de acest gen, pentru că și eu cred că nu fac parte din aceeași categorie cu cele promovate de Orange.

Iulian_Bardan
Începător
Super! Era așteptat ce multă vreme un astfel de abonament. Se poate înlocui un abonament vechi. Și pornește de la 30 de lei. E ok, zic! Pentru minimum 20 de Giga...

Vio73
#StarMember
O mică precizare! E chiar mai ieftin de 30 de lei cel cu 20 GB incluși:

Neaplicabil
Am citit tot topicul și mă întreb încă: care sunt avantajele YOXO față de abonament sau prepay? Ce-mi scapă?

Dani101
Începător
Parca se consuma cam repede internetul. În setările telefonului am aproape 10 giga consumați într-o lună, iar în aplicație am 21 giga consumați. Cam rusinică!!!! La prepay nu depășeam 10 giga pe lună. Sunt dezamăgit daca va pretați la așa ceva.

Cric
Începător
Salut.Am impresia ca traficul pe retelele de socializare se contorizeaza pe Yoxo.

teop
Junior
Stati departe de acest produs daca nu vreti sa vi se suspende numarul de telefon din cauza erorilor de sistem. De 4 zile am semnalat problema la departamentul tehnic, ieri mi-a fost suspendat numarul, nu se face nimic pentru remedierea problemei. . Mai multe aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2548483-eroare-sistem-plata-facturii-yoxo