anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce este Yoxo?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Yoxo este un abonament 100% digital care permite personalizarea pachetului de resurse, exact așa cum își dorește clientul. Această soluție poate fi achiziționată din aplicația Yoxo și, pentru început, este dedicată doar clienților Orange (persoane fizice care au PrePay sau abonați în afara perioadei contractuale).

 

Beneficii Yoxo:

  • Abonament 100% digital, administrat de pe telefonul tău mobil.
  • Nu ai limită contractuală.
  • Primești banii înapoi pentru netul neconsumat.
  • Internet configurabil în fiecare lună.
  • Nelimitat minute și SMS-uri naționale.
  • Roaming SEE configurabil de la o lună la alta.
  • Control al costurilor: fără surprize neplăcute la finalul lunii.

 

Aici aveți mai multe detalii generale: https://www.yoxo.ro/

Și aici este secțiunea de FAQ: https://www.yoxo.ro/help/despre-yoxo/

Descarcă din Play Store (Android)

Descarcă din AppStore (iOS)

 

Văzând aceste beneficii, la prima vedere, ce părere aveți despre Yoxo?

124 Răspunsuri 124

FLo1
#StarMember
Acest scenariu l-am gasit / Gandindu-ma cum negresit / YOXO viata-mi va schimba / Rocada de voi accepta. /// Totul e frumos, un vis / Minute, SMS-uri gratis / Platesti ceva doar pentru net / C-abonamentu-i intelept /// Si prin a lui intelepciune / Iti da si bani de net pe bune / Ca daca nu l-ai consumat / Ar fi risipa, chiar pacat. /// Dar totusi mie nu mi-e clar / Minute gratis date-n dar / Pe care daca am de-ales / Le folosesc pe WIRELESS. /// S-atunci eu astfel conectat / As folosi nelimitat / Minute multe sa vorbesc / Iar net mobil nu praduiesc. /// Iar la final de socotesc / Eu net mobil nu folosesc / Banii pe el sa-i primesc / Ar trebui, in mod firesc. /// Dar oare-am intelesc corect / Sau mintea-mi coace vreun defect / Ca prea e "roz" aici ceva / Va rog sa-mi spuneti careva.

Ascary
Campion certificat
Pai cred ca ii primesti dar nu la prețul cu care ai cumparat MB-ul ci la unul mai mic.Adica si Orange trebuie sa castige ceva,nu? :) ______ La rime cred ca l-ai surclasat pe colegul nostru Romeo. Mie unul chiar imi plac. Keep going 🙂

Miha_Z
#StarMember
Felicitari @FLo_1 pentru poezie. Te mai asteptam si cu altele.

Gabriela_S
Angajat Orange
@FLo_1, Rocada de vei accepta/ Yoxo te va recompensa/ Abonamentu-I intelept/ Si iti ofera tot, ce-I drept/ Minute, sms-uri, net// Ce nu s-a inteles corect/ Dar clarificam intr-un moment/ Plata nu-I doar pentru net/ De vei alege un pachet/ Platesti minute, sms-uri, net// Wireless de vei folosi si net mobil nu vei irosi/ Yoxo va calcula rapid echivalentul net-ului neirosit// Minutele nu-s date-n dar/ De nu le vei folosi, yoxo nu te va rasplati// Minute multe poti vorbi, cu toti cei dragi, nu te opri/ Yoxo-I flexbil si intelept/ Speram noi fara de “defect”.

FLo1
#StarMember
@Gabriela S am inteles / Din versul tau, binenteles / Ca SMSuri si minute / Le voi plati, ca doar sunt multe. /// Dar de citesti la inceput / De topic, ca nu ia mult / MihaelaC ne-a scris / Despre minute, SMS gratis. /// Si ca doar pentru net platesc / Si asta doar de-l folosesc. / Iar netul neutilizat / La o luna va fi recompensat. /// Dar cum Ascary a explicat / Ca nu la fel, ca-i perimat / Net mobilul din pachet / S-a devalorizat incet, incet. /// Si-atunci netul calculat/ In cont, neutilizat / Va avea alta valoare / Decat la achizitionare. /// Deci YOXO "flexibil si intelept" / E cam incert, si ti-o spun drept / Ca unii dintre noi, cobai / L-au si testat spunand "e bai". /// Probleme de configurare, / Sau de tranzitie, utilizare / Iar decizia odata luata / Ea nu poate fi revocata. /// Si asta nu-i deloc placut / Sa simti ca YOXO te-a.... facut / Sa faci numarul istorie / Pentru a lui mareata glorie.

Ascary
Campion certificat
Ce-mi place ca Flo si-a gasit o parteneră,e o placere sa va citesc. Like like like 🙂

Miha_Z
#StarMember
Felicitari pentru versuri @Gabriela S si @FLo_1. Faceti o echipa pe cinste. Mai asteptam si alte poezii de la voi. Bravo!

IoanaA
Angajat Orange

ce fain!

ce fain!

Gabriela_S
Angajat Orange
@FLo_1, Eu am citit/ Iar cuvantul „gratis” /La inceput de topic nu am gasit/ De te referi la „nelimitat”/ Acesta este adevarat/ Vorbesti nelimitat, caci plata pentru minute si smsuri nationale ai efectuat/ Net-ul nu s-a devalorizat/El are aceeasi valoare/ Chiar de la achizitionare/ Iar ce nu e utilizat, inapoi iti este dat/ Suma pe care nu o returneaza/ Pe care Yoxo o pastreaza/ Este pentru sms-uri si minute nationale/ Indiferent de gradul de utilizare//Yoxo-i flexibil si intelept/ La inceput de drum, ce-i drept/ Orice feedback va primi/ Comportamentul si-l va imbunatati/ De sunt probleme punctuale/ El este intr-o continua schimbare/ Cu tinta spre perfectionare.

FLo1
#StarMember
@Gabriela S precum anterior am mentionat / Cu riscul de-a ma repeta jenat / Ca nu s-a inteles ce-am explicat / Reiau pe scurt ce-am discutat. /// La primul post din topic de citesti / Al MihaeleiC, deci nu povesti / Nelimitat minute și SMS-uri naționale / Gasesti scris ca beneficii contractuale. /// Despre restul eu nu mai comentez / Dar din a colegilor comunitatii experimentez / Si cantaresc daca va merita / Cu YOXO sa dau mana... sau BA.

Trixen_old
Cunoscător
Stai asa nu te-ataca! Daca poti a astepta Yoxo se va repara. // Este la-nceput de drum, Pricajit si imatur. S-o lucra la el acum De va deveni mai bun. // Eu rabdare-un pic mai am Si nu fug nitam-nisam. De n-aveam nici nu-l testam Si nici feedback nu dadeam. // Nici la mine nu-i chiar brici Dar nu-l iau pentru sclipici. Si-a facut doar treaba bine Si ma-ntreb cat va mai tine Cu probleme mici p-aici De-am ajuns un mic arici.

FLo1
#StarMember
In urma mesajului trimis de @Trixen, va trimit o alta replica mai.... "dulce": [O]are in telefonie se poate vorbi de vreo schimbare? [R]ar se simte, dar e vremea pentru revolutionare. [A]i doar beneficii in minute si mesaje, toate nationale [N]et mobil doar sa platesti in functie de alegerile tale [G]ata! YOXO-i pentru tine, fara contract sa te tii bine [E]vident o marca Orange, de calitate cu vechime. Cititi si verticala.... ca la chinezi. :)))

Miha_Z
#StarMember
Bravo @Trixen. Ce-mi place ca avem competitie si in versuri. Fie ca cel mai bun si talentat sa castige :))

FLo1
#StarMember
Cu dedicatie pentru @Gabriela S si multumiri @Trixen (pentru https://comunitate.orange.ro/questions/2336207-rezolvat-problema-plata-automata-yoxo ): Sa iti mai arda de poezie? / Si sa visezi la suma-ntreaga data? / Cand sesizezi asa mare hotie / La suma pentru net inapoiata? /// Chiar si @Ascary aici a confirmat / Despre banii pe net nefolosit / Ca este devalorizat / Desi pictat ca si "platit". /// Dar cand pe net nefolosit / Pe care 30 lei platesti / Se pare ca esti pacalit / De numai 5 lei mai primesti. /// Si restul volatil - activ / Sa se fi incet evaporat? / Gresit gandeste FLo naiv / Crezand ca totu-i conservat. /// Mai incercati si voi terenul / Ca eu pictat in roz l-am mirosit / Iar Orange ridicand jobenul / Cu asa rating m-a dezamagit.

George_18
Începător
De cand am trecut la el, n-am vazut semnal 4g macar o data... in Bucuresti app