la 13-07-2025 12:24 PM - editat ultima oară la 13-07-2025 03:05 PM de Anca07
Buna,
Am IPhone xs si ma gandesc sa schimb providerul de telefonie mobila. Din abonamentele existente yoxo care ar fi cel mai potrivit? Ca informații suplimentare: folosesc internetul mult ca sursa de informare. Nu practic postările pe multimedia decat foarte rar: 10 poze / an. Cauza deciziei: providerul la care sunt acum are acoperire extraordinară de slaba calitativ si anume, cand sunt sunata sau sun pe cineva nu aud mai deloc sau cu întreruperi sau nu se face conexiunea. Cand plec in ue având roamingul activat nu am net.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
13-07-2025 12:36 PM - editat 13-07-2025 12:41 PM
Salutare!
Doar tu știi care este cel mai potrivit.
Dacă știi că ai consum mare de internet, așa cum spui, dar nu ai acoperire 5g, cel mai bun este cel de 19 lei, cu totul nelimitat in țară, pe bune. Dacă ai nevoie de 5g, atunci îl alegi pe cel de 49 lei.
Pentru roaming, ai extraopțiuni pe care le poți alege atunci.
Partea bună este că la Yoxo poți trece de la un plan la altul, fără probleme.
Ai aici variantele de abonament yoxo.
Pentru extraopțiuni cu roaming ai detalii aici .
Verifică totuși cu un prepay dacă ai acoperire bună, înainte de a face portare.
Baftă!
13-07-2025 12:44 PM - editat 13-07-2025 12:52 PM
Salutare!
Dacă nu intenționezi să îți schimbi telefonul cu unul compatibil 5G, atunci la Yoxo rămân de baza două opțiuni de abonament: cel de 19 lei sau cel de 9 lei.
Iată principalele diferențe între cele două abonamente YOXO disponibile în oferta curentă:
Concluzie: Dacă ai nevoie de internet nelimitat și roaming în SEE, abonamentul de 19 lei este mai potrivit. Dacă folosești foarte puțin internet și nu ai nevoie de roaming, poți alege varianta de 9 lei.
As sugera sa te uiți și la ofertele de abonamente Orange disponibile la portare in magazinul online:
la 15-07-2025 09:22 AM
@Larisa-R, te-ai hotărât aspura abonamentului Yoxo? Te-au ajutat răspunsurile primite aici? Te așteptăm să revii cu vești bune despre alegerea făcută.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor