anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Închidere abonament

Alexandru17
Începător

Bună ziua ! Am vrut să închid abonamentul din aplicația Yoxo și să mi încarc minute normal și aparent nu mai am numărul de telefon , nu mai pot fi sunat , nu primesc mesaje și nu mai am rețea pe telefon … mă poate ajuta cineva să recuperez numărul de telefon ?

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Nu știu cum ai făcut, pentru că depinde cum ai solicitat . Dacă ai cerut închiderea fără trecere pe prepay, ți s-a închis și nu știu ce mai poți face.

Ai detalii aici .

Dacă ai dorit altceva și s-a întâmplat altceva, te sfătuiesc să faci o sesizare din secțiunea Contact , unde le explici tot ce ai explicat aici.

Noi suntem în mare parte tot clienți ca și tine și nu putem să te ajutăm decât cu sfaturi.

Baftă!

MihaiC99
Explorator

Salut,

Daca ai închis abonamentul yoxo și nu ai cerut trecere pe prepay va trebui sa contactezi serviciul clienți yoxo din aplicație și să ceri trecerea pe prepay.

https://www.yoxo.ro/help/pot-sa-trec-numarul-yoxo-pe-cartela-prepay/ 

Pololică
#StarMember

Salutare!

Inchiderea abonamentului Yoxo se face in doua feluri (cu executare imediata):

• inchidere (practic, inchiderea serviciului)
  • trecere la cartela

Ar fi trebuit sa vezi aceste optiuni la inchidere.

Daca te afli in cele 60 de zile (si intuiesc ca esti), redeschide abonamentul si inchide-l cu TRECERE la Prepay (e in meniu). Daca nu faci in ordinea asta, numarul va sta in carantina 60 de zile si apoi va fi reatribuit (inca poti sa-l refolosesti fara abonament normal pe 24 de luni, dar doar prin Yoxo momentan).

Pancetta
Angajat Orange

salut & La multi ani! pare ca ai inchis YOXO selectand optiunea "Nu mai am nevoie de acest numar", iar numarul a fost inchis, fara posibilitatea de a primi/efectua apeluri. Trebuie sa contactezi Serviciul Relatii Clienti pe Chat-ul din aplicatia YOXO (Messenger) si sa soliciti trecerea numarului pe prepay. dupa ce iti confirma cei de acolo trecerea, vei putea folosi din nou numarul.