la 03-01-2025 11:24 AM
Bună ziua ! Am vrut să închid abonamentul din aplicația Yoxo și să mi încarc minute normal și aparent nu mai am numărul de telefon , nu mai pot fi sunat , nu primesc mesaje și nu mai am rețea pe telefon … mă poate ajuta cineva să recuperez numărul de telefon ?
la 03-01-2025 11:32 AM
Salutare!
Nu știu cum ai făcut, pentru că depinde cum ai solicitat . Dacă ai cerut închiderea fără trecere pe prepay, ți s-a închis și nu știu ce mai poți face.
Ai detalii aici .
Dacă ai dorit altceva și s-a întâmplat altceva, te sfătuiesc să faci o sesizare din secțiunea Contact , unde le explici tot ce ai explicat aici.
Noi suntem în mare parte tot clienți ca și tine și nu putem să te ajutăm decât cu sfaturi.
Baftă!
la 03-01-2025 11:35 AM
Salut,
Daca ai închis abonamentul yoxo și nu ai cerut trecere pe prepay va trebui sa contactezi serviciul clienți yoxo din aplicație și să ceri trecerea pe prepay.
https://www.yoxo.ro/help/pot-sa-trec-numarul-yoxo-pe-cartela-prepay/
la 03-01-2025 04:08 PM
Salutare!
Inchiderea abonamentului Yoxo se face in doua feluri (cu executare imediata):
Ar fi trebuit sa vezi aceste optiuni la inchidere.
Daca te afli in cele 60 de zile (si intuiesc ca esti), redeschide abonamentul si inchide-l cu TRECERE la Prepay (e in meniu). Daca nu faci in ordinea asta, numarul va sta in carantina 60 de zile si apoi va fi reatribuit (inca poti sa-l refolosesti fara abonament normal pe 24 de luni, dar doar prin Yoxo momentan).
la 03-01-2025 05:00 PM
salut & La multi ani! pare ca ai inchis YOXO selectand optiunea "Nu mai am nevoie de acest numar", iar numarul a fost inchis, fara posibilitatea de a primi/efectua apeluri. Trebuie sa contactezi Serviciul Relatii Clienti pe Chat-ul din aplicatia YOXO (Messenger) si sa soliciti trecerea numarului pe prepay. dupa ce iti confirma cei de acolo trecerea, vei putea folosi din nou numarul.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor