Activitatea utilizatorului

Buna ziua ! Am 2 receivere de la orange si as mai dori unul, pe cine sa contactez pentru a primi unul ? Cate receivere se pot pune maxim la o singura antena? 
Buna ziua !  Am primit acest mesaj si am vrut sa ma dezabonez, am trimis SPO la 8322, dar aceștia inloc sa ma dezaboneze mi-au trimis o stire din sport si am fost taxat cu 0.35€. Cum pot sa opresc abonamentul acesta ?  
Salut ! Am tv prin antena si am o casa cu mai multe camere unde am mai multe televizoare. Am doar un receiver si as vrea sa folosesc si celelalte televizoare. cum as putea sa fac asta ? Exista o retea speciala cum as putea sa leg toate televizoarele...
Salut !Am internet prin fibra optica de la telekom (orange) de multi ani. Astazi mufa rj45 s a stricat si as vrea sa achizitionez una noua pentru a o monta (am uneltele necesare). Cablul de internet este de tip cat5, pe internet sunt multe mufe rj45 ...
Salut! Routerul meu orange nu mai funcționează, adica  becurile sunt aprinse doar ca wifi ul nu merge. Nici daca conectez prin cablu laptop ul tot nu merge. Scrie ca nu este conexiune la internet, dar becul este aprins. Ce sa fac ? 
Aprecieri de la