Ilie_Catalin
Junior entuziast
din ‎14-12-2020
‎26-09-2022

Statistici de utilizator

  • 16 Postări
  • 0 Soluţii
  • 12 Aprecieri acordate
  • 8 Aprecieri primite

Activitatea utilizatorului

Nu știu ce sa aleg dintre doua obiecte complet diferite dar aproximatv același preț mai exact : Apple watch SE sau Nintendo switch Pot sa îmi achiziționez doar una din cele doua dar nu știu pe care sa o aleg.Ce sa aleg?
Daca am un joc pe iPad dar il joc mai intens poate afecta dispozitivul ? L-am intrebat si pe fratele meu dar el zice ca nu doar ca sa ma joc cu el asa ca vreau parerea voastră. ( jocul se numește sky ) in caz ca vreți sa știți care este dar din cate ...
Nu am stiut ce categorie sa aleg in primul rand. Si in al doilea rand ce sa aleg dintre un ipad de 2000 ron sau un laptop de 2000 ron tinand cont ca sunt student nu am nevoie de cine stie ce performante. Cam zoom si alte aplicatii pentru scoala si ne...
Am achiziționat un iphone 11 la abonament. Întrebarea mea este daca pot sa il deblochez ( a venit blocat pe rețeaua orange )
Am cumpărat cand mi-am luat telefonul o husa originala Apple pentru iPhone 11 dar am mai cumpărat si una de la mobilfox care nu mi se pare asa de calitativa. Întrebarea este pe care sa o folosesc?
Aprecieri acordate către