anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau sa vad TV on-line Romania din afara țării

Andru19731
Junior

Se poate face abonament TV on-line de la Orange? Dacă da mă interesează cum se procedează,vreau sa vad TV on-line Romania din afara țării 

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Din păcate, ceea ce îți dorești nu este disponibil în acest moment. Prin Orange TV Go poți avea acces la canale TV online, însă este necesar să ai un serviciu fix de televiziune activ (acces gratuit la canalele disponibile in pachetul activ) sau un abonament mobil prin care se pot achizitiona optiuni orange tv go disponibile.

Vizualizare soluţie în postul original

30 Răspunsuri 30

Andru19731
Junior

Nu am nici o șansă sa descarc aplicația TV go zice că unde mă aflu nu se poate,am încercat și prin vpn sa descarc aplicația,nici o șansă,unde mai pui că spune că poți vedea de oriunde,nu o să înțeleg niciodată de ce nu poți descărca,my Orange se poate descărca de oriunde,tv go nu 

Andru19731
Junior

Am ID și parola de la nepotul meu,pe PC pot vedea toate canalele TV ce le ar el dar nu pot instala (descărca aplicația nici pentru mobil nici pentru Chromecast 4k cel cu telecomanda)

MihaiC99
Campion certificat

Nu te lasa datorita locatiei (nu este vina Orange). Incearca sa instalezi aplicatia din surse necunoscute. Ce model de telefon ai?

Samsung Galaxy A34 5G 

MihaiC99
Campion certificat

Ai incercat sa instalezi apk din linkul dat pe telefonul tau samsung?

Îmi spune că nu este disponibila in tara ta (Spania), m-am lămurit și cu Orange,nu se merită 

MihaiC99
Campion certificat

Poti incerca sa instalezi aplicatia de aici. Va trebui sa activezi instalare aplicatii din surse necunoscute.

https://www.androidout.com/ro/item/android-apps/570371/orange-tv-go/download/ 

Am descărcat și așa îmi arată,îmi trebuie pentru Chromecast 

MihaiC99
Campion certificat

Apk-ul din link este pentru telefonul mobil nu pentru tv.

Un link pentru Chromecast 4k aveți?

MihaiC99
Campion certificat

Eu am smart tv (google - android tv) as putea incerca o extractie a apk- ului si sa ți-l trimit sa vezi daca functioneaza.

Sa inteleg ca pe mobil functioneaza acum?

Pe telefon nu am descărcat pe mine mă interesează să funcționeze pe Chromecast, dacă poți să-mi să încerc 

MihaiC99
Campion certificat

Din pacate, modelul meu tcl nu ma lasa sa fac extractia apk-ului.

Poti încerca prin browserul tv-ului sa accesezi contul orange tv go.

Nu te lasa sa descarci aplicatia deoarece contul google te localizează in Spania, iar aplicatia este destinata pentru Romania.

Incearca sa schimbi locatia din contul google sau incearca cu un alt acont google play.

Am incercat să schimb tara dar nu se poate 

Am și VPN plătit și tot nu merge ,vede că folosește VPN