la 13-08-2025 11:02 AM
Salut,
Recent am achizitonat un abonament TV + Internet, pachet Premier (vezi aici).
In acest abonament, intra la pachet si un abonament Netflix Standard. Exista posibilitatea de a face upgrade la versiunea premium.
Intrebarea mea este urmatoarea: care este pretul pentru abonamentul Premium?
Pe site la Netflix, este afisata o marire de aproximativ 3 euro/luna.
Pe site la Orange, in sectiunea My Orange este scris de un pret de 1,6 euro.
A incercat cineva acest upgrade la abonament?
Multumesc
la 13-08-2025 12:19 PM
Salut!
Da, pentru pachetul Premiere poti face trecerea de la Netflix Standard la Netflix Premium din contul tau My Orange sectiunea "Netflix" sau din varianta web www.netflix.com, din sectiunea „Cont”. Vei achita o diferenta de 1,6 Euro pe factura ta.
la 13-08-2025 11:34 AM
Salutare!
Faci poză și selectezi acolo. Dacă nu este așa, le faci sesizare și în baza pozei.
Sau ai varianta să întrebi la ei!
Baftă!
la 13-08-2025 11:43 AM
Salutare!
As recomanda o informare si de la Netflix. Din cate stiu, pachetele astea (de genul Netflix Standard inclus la abonamente mobile sau fixe) sunt ... pachete predefinite (stii mixurile altea de legume pentru supa din supermarket-uri? Nu poti sa schimbi una din cepe dintr-un pachet cu albitura din alt pachet).
Chiar sunt curios care o sa fie raspunsul.
la 13-08-2025 12:19 PM
Salut!
Da, pentru pachetul Premiere poti face trecerea de la Netflix Standard la Netflix Premium din contul tau My Orange sectiunea "Netflix" sau din varianta web www.netflix.com, din sectiunea „Cont”. Vei achita o diferenta de 1,6 Euro pe factura ta.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor