anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Upgrade abonament Netflix Premium 4K

Lucifer
Cunoscător

Salut,

Recent am achizitonat un abonament TV + Internet, pachet Premier (vezi aici)

In acest abonament, intra la pachet si un abonament Netflix Standard. Exista posibilitatea de a face upgrade la versiunea premium.

Intrebarea mea este urmatoarea: care este pretul pentru abonamentul Premium?

Pe site la Netflix, este afisata o marire de aproximativ 3 euro/luna.

Lucifer_1-1755072079810.jpeg

Pe site la Orange, in sectiunea My Orange este scris de un pret de 1,6 euro.

Lucifer_0-1755071886308.png

A incercat cineva acest upgrade la abonament? 

Multumesc

1 Soluţie acceptată‚

Salut!

Da, pentru pachetul Premiere poti face trecerea de la Netflix Standard la Netflix Premium din contul tau My Orange sectiunea "Netflix" sau din varianta web www.netflix.com, din sectiunea „Cont”. Vei achita o diferenta de 1,6 Euro pe factura ta.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Faci poză și selectezi acolo. Dacă nu este așa, le faci sesizare și în baza pozei.

Sau ai varianta să întrebi la ei!

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare!

As recomanda o informare si de la Netflix. Din cate stiu, pachetele astea (de genul Netflix Standard inclus la abonamente mobile sau fixe) sunt ... pachete predefinite (stii mixurile altea de legume pentru supa din supermarket-uri? Nu poti sa schimbi una din cepe dintr-un pachet cu albitura din alt pachet). 

Chiar sunt curios care o sa fie raspunsul.

Salut!

Da, pentru pachetul Premiere poti face trecerea de la Netflix Standard la Netflix Premium din contul tau My Orange sectiunea "Netflix" sau din varianta web www.netflix.com, din sectiunea „Cont”. Vei achita o diferenta de 1,6 Euro pe factura ta.