anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

TV si PS4, Smartwach in rate?

mariussruben89
Explorator entuziast
Salutare,
Daca am stabilit cum este cu ratele la telefoane, oare pentru TV si Ps4 sau Smartwach? Sunt aceeleasi conditii ca la telefoane ??? la fel sunt? sau trebuie plătit ceva in magazin?
Am tot vazut in magazinele Orange rate incepand,de la*...*, ma gandesc ca la fel ar fi ca si la telefoane, cred ca la o anumita perioada ca client ai un plafon de clasare, fie 50%cu plata integral, fie toate in rate esalonate.
17 Răspunsuri 17

mediaRPL
Junior
Chiar azi am luat su Samsung S3 Frontier fara sa prelungesc vreun abonament si factura este de 750 Ron, impartit la 24 de luni ajunge 32 ron pe luna. Este foarte avantajos, mai ales ca este la 50% reducere. Binenteles la preturile din shop Orange. Asta doar daca consideri ca esti eligibil!!

mariussruben89
Explorator entuziast
Inseamna ca au si ei alte discounturi si se va putea lua deoarece mie, deocamdata din cate am inteles, ar fi si online acum aceeasi posibilitate de achiziție in rate, dar vad ca nu e acelasi pret ca in magazin. Mai caut ceva tot rezolv eu, pana in 15 august, la aniversarea sotiei, care e mereu in style,cu accesorii si gadgeturi, nu care cumva sa fie in urma noastra, a mea, mai ales ca mereu tot cate ceva iau.

DanielaH
Moderator
@mariussruben89 - dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!