anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tv semnal la mai multe televizoare

GabiStan
Junior
  • Bună ziua !
  • Cum as putea duce semnalul TV la un al doilea tv ?
  • Primul e un Smart, cu CI+ si se pare ca splitterul nu e suficient
  • Al doilea e smart mai vechi dar restricția există 
  • Mulțumesc 
8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion

Salutare!

În cazul televiziunii prin cablu splitterul se foloseste pentru a împărți cablu înainte de a intra in televizoare (de obicei langa ONT).

Daca TV-urile sunt compatibile cu CI + va trebui sa ai instalate CI-urile pe ambele televizoare pentru a putea viziona canalele criptate (sau decodor digital pe cel vechi daca nu este compatibil). 

Pololică
#StarMember

Salutare!

Sa inteleg ca vrei sa receptionezi semnal decodat de la acelasi CI+ la ambele televizoare sau vrei semnal TV si la al doilea?

Pentru prima varianta va fi nevoie de al doilea CI+ (pe site am vazut ca la abonamentele noi se ofera 2 CI+).

Pentru a doua verifica cu alt spliter/cablu ce putere are semnalul. Receptia canalelor codate va depinde de un decodor (CI+ sau STB).

Oricare ar fi raspunsul: din cablul coaxial care iese din ONT este necesar un splitter la care conectezi cate un cablu coaxial pentru fiecare TV. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

La mine merge cu spliter și ci+ fără probleme. Verifică să fie spliterul, cablurile, mufele și toate cele în regulă.

Al doilea smart, dacă suportă ci+, ar trebui să funcționeze la fel.

Baftă!

GabiStan
Junior

Mulțumesc 

Al 2 lea tv suporta Ci, ideea ca nu m am informat dacă pot primi un al doilea Ci la abonament, o sa o fac.

Ați fost de nădejde !

Merci

Se poate, doar că e contracost, dacă ai abonamentul minim. Te sfătuiesc să te informezi cât costă dacă treci la abonamentul mare de tv și dacă îl ai inclus, pentru că s-ar putea să fie mai ieftin așa.

Baftă!

2 euro,  la ce abonament am

Contracost găsești costurile aici (11 Ron).

Oricum, va trebui sa contactezi serviciul clienți care îți poate spune care este cea mai buna oferta in cazul tau.

Te așteptăm cu vești bune și să ne spui cum ai reușit să rezolvi până la urmă.

DanielaH
Moderator

@GabiStan, s-a rezolvat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite mai sus? Dacă da, îl poți marca ca soluție pe cel mai bun.