anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tv satelit..De ce nu receptionez DW HD si VTV?

Geo_3
Explorator entuziast
Cu restul programelor nu am nici o problema,semnalul e bun.....
15 Răspunsuri 15

Salut! Verificam daca este vorba de o problema generala si revenim.

Geo_3
Explorator entuziast
Nu..Sigur nu e o problema generala,caci am vorbit si cu cel care a instalat serviciul si a spus ceva de transmisie orizontala sau verticala caci nici el nu stia cum sa faca...Eu intreb daca exista vreo explicatie logica sau faptul caci eu folosesc o alta parabolica mai mare...Poate depinde de lnb?

Vio73
#StarMember
Salut! Pot să-ți confirm faptul că la mine funcționează foarte bine! Probabil că antena ta nu este foarte bine reglată sau îi mai trebuie ceva reglaje fine. Din câte știu eu, cele două canale emit pe o frecvență ( 11817V 27500) , diferită de celelalte canale din pachetele Orange România și de aici pot apărea și problemele. Adică emit probabil pe un fascicul mai îngust și recepția este ceva mai dificilă. Ai detalii despre cum sunt poziționate cele două canale aici: https://www.lyngsat.com/Astra-5B.html Și poze care atestă că la mine funcționează. Sper să se rezolve treaba și la tine cât mai repede! Reglează și elevația mai bine sau mai mișcă stânga-dreapta din lnb, mai uită-te pe la conexiuni și apoi dă-i o rescanare la canale. Trebuie să reușești! Baftă!

queensoft
Explorator
Eh, acum, mare pierdere nu cred ca este. Apare vreun mesaj pe ecran la cele doua posturi?

Vio73
#StarMember
Salutare @ Geo_3, Ai reușit să rezolvi ceva?

Geo_3
Explorator entuziast
Inca nu am reusit...La scanare nu imi ies la numar....Oricum multumesc pentru raspunsuri...Nu sunt asa importante pentru mine cele doua canale dar e naspa ca nu le am ....

Vio73
#StarMember
Verifică dacă îți apare frecvența aia la scanare!

atlantistm
Junior entuziast
Nici la mine nu mai functioneaza DW de ceva vreme !!... il am in lista dar apare Serviciu nevalid. A fost scos din grila cumva?

Vio73
#StarMember
Nu, nu a fost scos din listă. La mine este.

DanielaH
Moderator
@atlantistm, canalul nu a fost scos din grilă și ar trebui să îl poți vedea. Poți atașa o captură de ecran să vedem exact ce se întâmplă? Ce tip de abonament TV ai?

atlantistm
Junior entuziast
La mine tot invalid imi da. Mentionez ca am abonament satelit Family HD + MaxPack HD cu modul CI+ HD. Am observat ca la voi apare DW Engish HD iar la mine doar DW.

Vio73
#StarMember
Atunci trebuie să dai o rescanare la canale, pentru a actualiza grila. Baftă!

atlantistm
Junior entuziast
Am facut si rescanare pe doua televizoare OLED LG 2020 si tot asa .

Vio73
#StarMember
Uită-te dacă ai frecvența aceea, 11817 V 27500, scanată.