anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tv Esential cu 60 canale ?

Andrei_08
Junior

Salut! In urma unei discutii telefonice cu un consultant Orange,am obtinut oferta cu internet si tv,in timpul discutiei nu am fost informat ca Tv esential  apare cu un numar de 60 canale.Are Orange pe serviciile fixe TV Esential cu 60 canale? Multumesc! Oferta inca nu am acceptat-o si am si varianta de a ma razgandi in 14 zile.

1 Soluţie acceptată‚

Salut, Andrei_08, 

Vrem sa stii ca abonamentul de televiziune din oferta prezentata include 145 de canale TV, din care 60 sunt HD. Asadar, ai acces la mai mult de 60 de canale TV.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

MihaiC99
Junior entuziast

Conform ofertei curente 60 de canale sunt in format HD. Totalul de canale fiind 145 la abonamentul Esential.

https://www.orange.ro 

1000002185.jpg

Andrei_08
Junior

Cred ca este oferta promo,atasez oferta.

Am înțeles, nu am văzut aceasta oferta până acum.

Este o oferta in zona rurală?

Oferta este facuta pentru urban.

Cred că ar fi fost mai bine să ceri informații suplimentare de la persoana care ți-a prezentat oferta.

Nici eu nu sunt de acord cu articolul respectiv, însă se pare că a devenit ceva normal, fiind preluat de majoritatea furnizorilor.

Daca ai in zona o alternativa mai buna atunci este ok.

Alternativa se cheamă Digi,vom vedea cu toate ca nu sunt fan Digi.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Alternativa este mai scumpă oricum și dacă se adaugă 2/3-5 lei pe an ( să zicem). Fiecare alege ce dorește pe banii săi, dacă ăsta este un impediment. Ai în primele 12 luni, 18 , 5, hai să zicem 25 lei cu majorare, iar apoi 37, hai să zicem 45. Ți se pare mai ieftin la ceilalți?  

Salut, Andrei_08, 

Vrem sa stii ca abonamentul de televiziune din oferta prezentata include 145 de canale TV, din care 60 sunt HD. Asadar, ai acces la mai mult de 60 de canale TV.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Eu am pachetul Premium și sunt în total vreo 207 canale, cu pachet maghiar, HBO, Cinemax și cel pentru adulți. Dacă le scădem pe acestea, mai rămân cel puțin 170 de canale , dintre care vreo 10-15 sunt disponibile doar in pachetul Premium, iar restul, adică vreo 145 -155 sunt în pachetul Esențial.

Probabil că s-a referit la cel de pe tv satelit, care este posibil să aibă cam pe acolo.

Baftă!

Andrei_08
Junior

Oricum am refuzat oferta si datorita acestui articol,cu care nu sunt de acord.   ,,Orange România are dreptul de a modifica tarifele pentru serviciile contractate de către Client conform indicelui armonizat
al prețurilor de consum (IAPC/HICP-annual data average index and rate of change), respectiv rata medie anuală a inflației
stabilită pentru România de către Eurostat, Oficiul de Statistică al Uniunii Europene valabilă la data la care se implementează
modificarea, dar nu mai mult de 8% din prețurile standard ale serviciilor (fară eventuale reduceri) prezentate în actul aditional.
Orange România are dreptul să aplice modificarea de mai sus o singură dată pe an, în mod automat, fără a mai fi necesară
altă formalitate sau consimțămantul Clientului în acest sens, exclusiv în temeiul notificării trimise de către Orange România.
Notificarea poate fi comunicată odată cu factura de servicii, prin SMS, e-mail sau scrisoare.
Având în vedere faptul că posibilitatea de modificare a tarifelor, precum și mecanismul de aplicare a acesteia au fost agreate
de către Parți actualizarea tarifelor în temeiul prezentului articol nu reprezintă o modificare unilaterală.
Prin semnarea prezentului act aditional Clientul declară în mod expres că a citit și înțeles prezenta clauză si este de acord cu
aplicarea mecanismului anual de modificare a tarifelor pentru toate numerele si serviciile contractate de client"