anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal satelit slab doar ziua???

Alex990CSA
Junior
Semnal satelit slab doar ziua, noaptea merge perfect, stie cineva De ce ? Cei de la tehnic au zis ca a crescut salcamul din fata antenei si strica semnalul .. dar noaptea se apleaca salcamul ? Nu inteleg logica. Daca a mai intalnit cineva problema. Multumesc.
22 Răspunsuri 22

Vio73
#StarMember
Hai că e foarte tare asta! Cred că erau prea plictisiți! Eu am reglat/ montat multe antene, dar asemenea ,,dume" n-am mai auzit! Cum adică ,,se schimbă satelitul"? Cascadorii râsului sunt mici copii!

Alex990CSA
Junior
Ca prin minune , astazi cand am ajuns de la munca am pornit tv si merge. Copacul e la locul lui , antena e la locul ei .. nimeni nu a umblat la nimic .. cam cat se incompetenti sunt cei de la tehnic ? Daca semnalul si-a revenit de la sine ? Nivel semnal 75 cu calitate 92 … de o ora il monitorizez si totul e ok .. nu fluctueaza .. poate i s a facut copacului mila de mine si s a dat un pic la o parte .. ORANGE ROMANIA , voi vedeti ce aveti in ograda ?? Luati masuri ? A venit o singura echipa de un om cu masina cu sigla de telekom 🙂 , e singura data cand chem , la instalare a fost altcineva .

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Bine că funcționează ok, dar trebuie sa existe o explicație. S a schimbat ceva la condițiile meteo?

TheSpecialist
Maestru
Din păcate nu e ograda Orange , e un serviciu externalizat ce aparține încă și Telekomului. Bine ca merge acum, deși e cam ciudat ca si-a revenit odată cu schimbarea condițiilor meteo. Insist, vezi nu cumva ceva pe acolo sa se dilate de la căldura Soarelui și sa ii schimbe ușor poziția antenei.

Alex990CSA
Junior
Orange i-a trimis. Sunt la ei in ograda. Nu s-a schimbat nimic in conditiile Meteo. Vorbim de Judetul Ilfov , este aceasi vreme calda de 2-3 saptamani .. diseara se anunta ploaie, sunt curios daca va merge.

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Atunci s-a repozitionat satelitul putin mai incolo, sa nu se mai impiedice de salcamul vecinului sau a trimis o unda laser si a taiat varful copacului. :)))

Alex990CSA
Junior
L-am rugat pe Jeff Bezos sa dea satelitul un pic mai la dreapta :)) sa evitam salcamul. Baiat de treaba Jeff m-a ajutat :))

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
:))))))))) Pai na, a imbinat utilul cu placutul, ar trebui sa faca mai des niste plimbari/ajustari d-astea! 😄