anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal Orange in strainatate

alexof1998
Junior
Buna seara! Echipamentul orange...antena si receiver prind semnal pe teritoriul angliei? La semnarea contractului mi s-a spus ca pot folosi fara probleme echipamentul in Anglia...am avut in Anglia abonament de la telekom cu echipamentul de la ei si a mers...acum am vrut sa fac iar abonament la telekom insa a fost preluat de orange si mi-au oferit echipamentul lor....la montare constat ca nu prinde semnal
4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember
Nu e cazul sa deschizi un alt topic pe aceeasi tema, se poate pierde esentialul.

Vio73
#StarMember
Din păcate, așa cum ți-am explicat și dincolo, nu se poate cam deloc, pentru că e cam greu să se prindă și în Germania sau Franța, dar în Anglia. Chiar îmi pare rău de situația ta! Cred că poți lua Focussat sau Digi, dar documentează-te înainte! Eventual întreabă ce au alți conaționali de-ai noștri acolo. Baftă!

alexof1998
Junior
Si atunci de ce naiba m-au mai pus sa fac contract cu ei daca nu prind semnal in Anglia...cum le-am specificat inainte sa semnez? Si dc telekom digi au in Anglia si Orange nu ar avea?

Vio73
#StarMember
Pentru că acei operatori au acoperire prin intermediul sateliților prin care emit in tara respectivâ. E vorba de sateliții Hellassat și Intelsat. Telekom nu știu dacă va mai emite pe acel satelit sau nu, pentru că a fost cumpărat de la 1 noiembrie tot de către Orange. Eu sunt doar un simplu client și nu știu să-ți spun dacă din neștiință sau care este motivul pentru care ți-au spus așa.