anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

schimbare abonament TV

Aram44
Junior

Bună seara, eu sunt în Diaspora la ora actuală și am acest abonament, nu sunt sigur dacă e cel de bază sau altul, cred k am in jur de 100 de canale și plătesc 14.23€ lunar. Dacă vorbesc cu un operator prin chat, credeți că poate să-mi schimbe abonamentul pt ceva mai ieftin, doar cu, câteva canale de bază? Nu folosesc decât 4-5 canale de bază și atât. Cei care mai sunt în Diaspora, cât plătiți? În prețul ăsta, am și opțiunea pt HD, care e în jur de 1.60€, e inclus în total. 

1 Soluţie acceptată‚

Pentru a fi transferat din chat către un operator uman, trebuie să scrii „transfer” și să apeși Send (repeți X2). În scurt timp, vei vedea mesajul de mai jos.

6521.jpg

Odată primit mesajul de mai sus, le spui/descrii ceea ce dorești și vei primi un răspuns odată ce un operator va fi disponibil (în funcție de solicitari).

Restul de metode de contact le găsești aici.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu poți ști decât dacă încerci, lucru pe care chiar te rog să-l faci.

Este foarte posibil să ți se mai reducă din costuri, dar tv prin satelit rămâne cu prețuri mari peste tot! E destul de scumpă chiria tp-urilor de pe satelit.

Baftă!

mulțumesc pt răspuns! 

DanielaH
Moderator

@Aram44, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

încă nu, pentru că Djingo nu mă conectează cu un operator deloc, există altă modalitate să mă conectez cu un operator, poate prin email sau alt chat? 

Pentru a fi transferat din chat către un operator uman, trebuie să scrii „transfer” și să apeși Send (repeți X2). În scurt timp, vei vedea mesajul de mai jos.

6521.jpg

Odată primit mesajul de mai sus, le spui/descrii ceea ce dorești și vei primi un răspuns odată ce un operator va fi disponibil (în funcție de solicitari).

Restul de metode de contact le găsești aici.