anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] TV-ul prin cablu via Telekom e picat - vreo solutie?

Tessarol
Junior entuziast
De peste doua ore, partea de TV (cablu) de la Orange via fibra Telekom e picata. Merg doar Antenele, pe anumite docodoare. Prin apel la 401 un agent a confirmat ca e o problema nationala, dar nu a oferit un raspuns cand se remediaza. Poate cineva de la tehnic vede aceasta postare si ne ofera detalii. Multumim.
9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember
Nu ai acces la Orange TV go? Eu, de exemplu, asta fac, adică urmăresc programele din această aplicație și din Digi online. Important este să ai net, TV cu chromecast și să fii abonat și la telefonie mobilă/fixă la Orange sau/ și Digi. Oricum, nu poate să dureze prea mult pauza!

FLo1
#StarMember
Daca ai deja o confirmare, atunci e de bine. Sper doar sa nu fie o problema de durata si sa se remedieze "in cel mai scurt timp". Se intampla si la case mari, din cauze nu neaparat umane. Revino pe topic daca se schimba ceva, dar ar fi util sa specifici si locatia, in caz ca si alti membri ai Comunității sunt afectati.

Tessarol
Junior entuziast
Sunt 4 tv-uri in casa. 3 nu merg deloc. Orange TV GO nu e o solutie. Zona e Neamt.

FaraUnID
Campion certificat
Confirm si eu ca au fost ceva probleme cu Telekom aseara. Intre timp s-au rezolvat, cel putin in cazul meu, tot in zona Neamt.

Vio73
#StarMember
Am înțeles că sunt în plan introducerea de noi canale și probabil că au încurcat butoanele pe acolo. Bine că nu a ținut prea mult!

TheSpecialist
Maestru
Și la noi în Focșani au fost ceva probleme, inclusiv cu intenetul prin fibra, dar s-a rezolvat. Astăzi merge totul foarte bine.

DanielaH
Moderator
@Tessarol, s-au rezolvat problemele cu televiziunea? E totul OK acum?

Tessarol
Junior entuziast
Da, acum merg normal toate posturile.

DanielaH
Moderator
Ne bucurăm. Mulțumim pentru feedback și te mai așteptăm în Comunitate!