anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme Orange Tv prin fibra de la Telekom

Szabolcs
Explorator entuziast
Buna seara! Stie cineva ceva despre vreo defectiune technica in zona Dej, jud. Cluj? Nu merge tv de mai bine de 2 ore. Multumesc!
7 Răspunsuri 7

Marinel1989
Începător
Si Eu de vreo 2 ore problema tehnica!

Vio73
#StarMember
Salutare! La mine a fost și este ok tv-ul.și netul, la Pitești. Sper că s-a remediat deja și la dumneavoastră. Oricum, tv-ul cred că este încă administrat de Telekom, dar sigur că asta nu poate fi o scuză!

RafaHelper
#StarMember
Salut @Szabolcs, ‏‏‎ ‎ Pentru a afla daca exista o defecțiune sau daca vrei sa sesizezi ca un serviciu nu este functional trebuie sa iei legătura cu Orange prin apel, chat sau mesaj din secțiunea de contact: https://www.orange.ro/contact/

FaraUnID
Campion certificat
Inainte de a veni cu raspunsuri clasice de genul "sa iei legătura cu Orange prin apel, chat sau mesaj din secțiunea de contact: https://www.orange.ro/contact/" sau "sesizare la serviciul.clienti@orange.ro, pentru că trebuie să găsească cei de la Departamentul Tehnic o soluție" DA, aseara au fot ceva probleme cu semnalul TV pe infrastructuta Telekom pentru ca si pe IPTV am intampinat ceva erori in a viziona extrem de multe canale TV. Nu a durat foarte mult (cel putin in cazul meu) pana la remediere, dar DA au fost ceva probleme cu Telekom.

DanielaH
Moderator
@Szabolcs, nu avem semnalată nicio disfuncționalitate în zona Dej/ Cluj. S-a rezolvat problema sau persistă?

Szabolcs
Explorator entuziast
Pana la urma sa rezolvat pe la ora 23.00. Am vrut sa fac sesizare, am stat la telefon vreo 20 de minute si nu mi a raspuns nimeni.

Vio73
#StarMember
E bine că s-a rezolvat până la urmă problema, lucru cel mai important până la urmă.