anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme Orange TV Go pe Android

JoDucatista
Junior

Salutare, aveti si voi probleme cu aplicatia orange tv go pe Android ? S-a facut recent nu stiu ce actualizare, playerul arata diferit si evident nu mai merge ok, se blocheaza imaginea la fiecare cateva minute,ma scoate din minti,nu pot vedea nimic cap coada fara sa se blocheze. Am incercat pe wii si date si alt telefon,am reinstalat tot,la fel. Merci.

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Problema legată de blocarea canalelor în aplicația Orange TV Go după câteva minute de vizionare a fost rezolvată odată cu actualizarea aplicației la ultima versiunea disponibilă 12.6.1.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

MihaiC99
Campion

Salut!

Ce canale se blochează? Posibil sa fie afectați doar o parte din clienți. Eu am versiunea V12 5.

Le poți scrie pe adresa de email: aplicatii@orange.com

toate se blocheaza,pare o problema de player,desi nu am nicio eroare afisata. se blocheaza imaginea pur si simplu. tot 12.5 am si eu. eram curioasa daca mai are cineva acelasi tip de pb

La mine nu sunt probleme. Încearcă și în modul neautentificat pentru a elimina o problema legata de cont. De asemenea încearcă prin Orange TV go varianta browser.

Vezi ce se întâmplă și apoi contactează serviciul clienți sau scriele pe adresa de email.

@JoDucatista  confirm și eu problema semnalata de tine. Apare după circa 5 minute de vizionare in aplicație. Pe android tv și varianta browser nu am întâmpinat problema.

Daca gasesti vreo soluție, sa ne spui si noua, pls 😅ca nu mai pot

Vizionează pe android tv sau browser.🙂

Ar trebui să deschizi o sesizare.

Vio73
#StarMember

Salutare!

La mine funcționează fără probleme, am testat acum. Chiar și pe tv cu android este în regulă. Posibil să fie ceva la tine pe cont și de aceea trebuie să îi contactezi din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator ( le scrii oricând și îți vor răspunde într-un termen rezonabil) sau din Chat Djingo , între 8-20.

Baftă!

Dixi
Junior

Așa este, merge foarte prost , la 5 sau 10 minute se blochează, numai prostii fac

MihaiC99
Campion

Răspunsul Orange la sesizare:

2450.jpg

Buna. 

Mulțumim ptr info.

DanielaH
Moderator

@JoDucatista, s-a rezolvat situația?

Situația legată de Orange TV Go nu s-a rezolvat. Am verificat în urmă cu aproximativ o oră și canalele continuă să se blocheze în aplicație după aproximativ 5 minute. Pe Android TV și în browser nu am observat aceste probleme.

Buna. Pare ca merge ok acum. Merci

Am vorbit prea devreme. La mine inca se blocheaza.