anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Prima sport are pierderi de imagini

Gabi2739
Junior

Salut, mai are cineva pierderi de imagine pe canalul prima sport? 

38022.png

1 Soluţie acceptată‚

Eu am scris la contact my orange si de acolo am rezolvat. Am vorbit cu ei vreo 3 zile pentru ca ai nevoie sa fii in fata televizorului si au program de la 8 la 5. M-au pus sa rescanez canalele si dupa ce le am zis ca nu s-a rezolvat au facut ei ceva ce a functionat, cred. Cel putin aseara nu mai facea asa

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

Radutuby
#StarMember

Salutare,

dacă problema a apărut doar aseară, este posibil să fi fost una temporară la nivelul rețelei. În cazul în care situația persistă, îți recomand să verifici conexiunile cablurilor (mufe, splittere), pentru a te asigura că sunt conectate corect și bine strânse. Sunt situații în care, din cauza conexiunilor slăbite, pot apărea astfel de manifestări doar pe anumite canale.

Succes!

„Less noise. Better signal.”

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poate fi de la conexiuni, de la vremea nefavorabilă din multe zone ale țării etc.

Mai verifică și cablul, spliterul sau ce mai ai pe acolo și poate își revine. Am întâmpinat și eu probleme din astea, dar erau de la mine.

La mine, de exemplu, nu sunt probleme!

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Flo131
Începător

Aveti un conector slabit.Sunati la 300 si se rezolva.

DanielaH
Moderator

@Gabi2739, s-a remediat situația cu canalul Prima Sport?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Salut, nu s-a remediat. 

Îmi pare rău :((

Este singurul canal cu probleme? Ai luat legătura cu colegii noștri?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

MihaiC99
Campion certificat

Încearcă să verifici mufele/splittere să nu fie conexiunile slăbite. Poți încerca, dacă ai posibilitatea, să testezi cu un cablu direct din ONT în TV.

Daca este vorba doar despre acel canal (probabil o problema legata de transmisie) atunci va trebui sa contactezi serviciul clienti orange pentru a face si ei verificari.

Am raportat deranjamentul si problema s-a rezolvat cu o resetare din sistem.

Acuma totul e ok

Marius871
Începător

Aceeași problema o întâmpin și eu , nici nu mai știu pe unde sa mai sun ,numai roboti și nu te poți înțelege cu ce ai nevoie , regret și cred ca o sa le dau bani pe oferta cu tv samsung si o sa revin la reteaua de dinainte ,credeam ca orange este mult mai buna dar m am inselat, sunt chiar foarte dezamăgit 

Eu am scris la contact my orange si de acolo am rezolvat. Am vorbit cu ei vreo 3 zile pentru ca ai nevoie sa fii in fata televizorului si au program de la 8 la 5. M-au pus sa rescanez canalele si dupa ce le am zis ca nu s-a rezolvat au facut ei ceva ce a functionat, cred. Cel putin aseara nu mai facea asa