anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Numai găsesc canalul Film Cafe in grila Orange

Mihaela57
Începător

Incepand de azi am încercat să caut canalul Film Cafe doar că nu l-am mai găsit, mi-e îmi plăcea foarte mult canalul urmăream filme seara doar că nu știu ce se petrece cu grila asta de programe de ce tot modificați atâta că deja m-am saturat 

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@Mihaela57: Bun venit în Comunitate. Datorită rearanjării grilei mai multe posturi pot să se regăsească în alte poziții din grila TV. Îți recomand o scanare a posturilor sau un restart la dispozitivul STB. Ai detalii despre situație aici

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember

@Mihaela57: Bun venit în Comunitate. Datorită rearanjării grilei mai multe posturi pot să se regăsească în alte poziții din grila TV. Îți recomand o scanare a posturilor sau un restart la dispozitivul STB. Ai detalii despre situație aici

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

DanielaH
Moderator

Mihaela, ai făcut o rescanare a canalelor? Ai găsit Film Cafe?

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Da până la urmă a fost readaugat in grila Orange

Super! Ne bucurăm. Mulțumim pentru confirmare!

Te mai așteptăm în Comunitate.

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.