anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu mai pot sa ma loghez la Orange TV Go - ReCaptcha verification error

GGyuri57
Junior

De citeva zile nu mai pot sa ma loghez la Orange TV Go

39 Răspunsuri 39

Salut. Sint in Germania. A functionat pina acum citeva zile. Nu s-a rezolvat nimic pina acum.

Marian5
Junior

salut, și eu la fel aceeași eroare am dezinstalat și instalat app din nou azi am încercat și pe PC și nimic e o eroare care nu ne lasă care ar putea fi soluția ? 

Salutare @Marian5 ,

ai incercat sa apelezi suportul Orange? Poți să le scrii prin mesaj pe WhatsApp la 0744 444 300 si cere să se verifice autentificarea contului și asocierea serviciului Orange TV Go cu contul tău de utilizator. 

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

gyuri57
Junior entuziast

Salut

După o săptămâna funcționează iarăși la mine. In fiecare zi am apelat la suport, fără rezultat pina astazi.

Super,  mă bucur că ai reușit să rezolvi!

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

MihaiC99
Campion certificat

Astfel de situații trebuie raportate. Chiar daca nu se rezolva instant, se ia la cunoștință de problema. Au fost situații in care problema a fost rezolvată și în trei săptămâni. Bine că sa rezolvat.

Cum ai rezolvat problema ? Eu am trimit un meil dar încă nu am rezolvat. 

gyuri57
Junior entuziast

Salut. Nu a funcționat de o săptămâna. De astăzi iarăși am putut sa ma larghez in cont, si acuma funcționează. Am trimis un E-Mail la  [email protected]   si pe WhatsApp 0744 444 300 , in fiecare zi.

Probabil că s-a făcut ce trebuia, dacă ai anunțat!

Mă bucur că este în regulă acum!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

gyuri57
Junior entuziast

Salut

De astăzi funcționează iarăși la mine, după o săptămâna. Sper sa nu mai apară probleme.