anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Eroare tehnica [818] Orange TV

Robert0103
Începător

Buna ziua!

Folosesc de mai multi serciciul Orange TV prin satelit si de ieri imi da eroarea [818] Abonamentul este suspendat. Din cate am putut afla, este o eroare tehnica si ar trebui schimbate cateva setari. Dispozitivul este Samsung GX-OR530SK.

Ma poate ajuta careva?

Multumesc

1 Soluţie acceptată‚

Buna ziua! Am luat legatura cu operatorii Orange. Abonamentul a fost reactivat. Multumesc

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu te putem noi ajuta de aici, ci trebuie să suni la 300 sau 0374300300 și apoi formezi 1-3-2, pentru asistență tehnică, chiar dacă te va identifica robotul Gia cu ultimele 6 cifre din CNP.

Deci nu mai sta, ci pune mâna pe telefon.

Baftă!

mihai_13
Maestru

Vio73
#StarMember

Mă gândesc să nu fi avut o perioadă mai lungă de nefuncționalitate a serviciului și când ai încercat să-l refolosești, să îți apară așa. Dacă este așa, trebuie să stai mult timp pe un canal, cu tv-ul și stb-ul pornite. În alt caz, așa cum ți-m spus deja, trebuie să suni la ei.

nigel
Explorator

Ceva asemanator si la mine.... Marti pe zi, inainte de meciurile de Champions League, din greseala am pornit TV si am vazut pe ecran ca "nu am acces la acest program".... am deschis MyOrange si am vazut ca abonamentul meu de TV Satelit este..... Suspendat. Mentionez ca am abo de muuult timp si tot platit la timp. Spre norocul meu am gasit inca pe cineva pe Chat care a reusit sa deblocheze abonamentul de Satelit.... L-am intrebat de ce l-au suspendat???? Raspuns.... : "pai apareti in date ca aveti antena pe Satelitul Astra.... si noi din Aprilie o sa operam numai cu Satelitul Hellas..... !!! ??? What???? Ce va intereseaza pe voi unde am eu antena orientata???? Este oricum pe Hellas, Ca e pe Astra, pe Hellas... atat timp cat banii pe Abo va intra in cont, cine va da dreptul sa suspendati abonamentul??? Daca ar fi fost pe Astra cum era la ei in Date si nu mai functiona.... era problema mea... o indreptam spre Hellas. 

De ce scriu asta: sunt destul de multe persoane care cred ca nu au ce face la Orange.... in loc sa se ocupe de listele lungi de reclamatii.... fac ca listele sa fie si mai lungi.

DanielaH
Moderator

Robert, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Buna ziua! Am luat legatura cu operatorii Orange. Abonamentul a fost reactivat. Multumesc

Mă bucur că s-a rezolvat. Te mai așteptăm în Comunitate.