anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De ce nu este Prima sport 5 in grila tv?

Bună, nu găsesc prima sport 5 in grila  de la tv, dar pe aplicația de pe telefon o am. Aveți vreo explicație, mulțumesc.

1 Soluţie acceptată‚

Bună, am făcut o rescanare a grilei  de programe 

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

FLo1
#StarMember

Cel mai ușor rezolvi cu o rescanare a grilei, pentru că unele canale fie apar ulterior sau dispar în urma mutării pe alte poziții din grilă necesitând rememorarea posturilor.

Unwanted006
Junior

Salut,

In primul rand contează ce pachet ai:

Pachetul Tv Esențial (lista canale) aici

Nu include Prima Sport 5

Pachetu Tv Premium (lista canale) aici

Daca ai pachetul premium și nu prinzi Prima Sport 5 încearcă o rescanare a programelor după cum spune și Flo1.

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Salutare!

Eu am grila maximă, dar știu că era și în pachetul Esențial. Trebuie să dai o rescanare totală a grilei, cel mai probabil și se va rezolva. Dacă nu apare la rescanare, probabil nu mai este în acest pachet și a fost doar până în luna septembrie. Dacă îl ai în aplicație, atunci îl poți viziona de acolo.

Succes!

Salut ,eu am prin satelit am aparat vechi telekom si cum telekom acum este orange eu la acest aparat nu am scanare programe  ,am dat resetare din fabrica gandindu ma ca poate asa imi apare prima sport 5 dar nu il am ...am tv premium abonament dar nu gasesc prima sport 5...locuiesc in italia si am antena satelit...imi poti da o sugestie cum pot vedea prima sport 5 ? Multunesc

Salut, și eu am la fel și nu îi dau de cap.

DanielaH
Moderator

@FlorinMatache81, ai făcut o rescanare a canalelor? S-a rezolvat situația?

Mulțumesc frumos, sa rezolvat .

Mă bucur că s-a rezolvat și mulțumim pentru confirmare. Dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, îl poți marca pe cel mai bun ca soluție pentru a fi de ajutor și altor utilizatori.

Imi puteti spune, va rog, cum ati rezolvat, am aceeasi problema. Multumesc!

Bună, am făcut o rescanare a grilei  de programe 

Buna, multumesc mult pt raspuns! Aveti tv prin cablu sau prin satelit? Eu inca nu am rezolvat desi am facut rescanare

Bună , am prin satelit.

Rafael30
Junior

Salut ,cum ai rezolvat ca sa ai prima sport 5 ? Si eu tot prin satelit am orange locuiesc in italia si am antena...

Geo_3
Explorator entuziast

Salut canalul Prima Sport 5 nu a întrat pe satelit... Și nu înțeleg motivul... Mai ales ca cei de la Prima Sport transmit mai e meciul Rangers Vs Fcsb pe Prima Sport 5...Au făcut intenționat lucrul acesta pentru cei de la Vodafone care au scos canalul din grila,si pentru noi de la Orange care suntem pe satelit... Eu personal nu înțeleg alegerea celor de la Orange cum și alte decizii... Au scos Canalele Orange Sport si nu au înlocuit cu Prima Sport 5 pe satelit... Parca noi pe satelit nu aparținem de Orange și nu plătim la fel... Sau se face diferența între clienți... Urât lucru...