anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De ce doar anumite programe din Orange Tv Go pot fi proiectate pe Chromecast, iar altele nu?

Fabian_Adelin
Junior
Buna ziua,
Stie cineva de ce doar anumite programe din Orange Tv Go pot fi proiectate pe Chromecast, iar altele nu?
(Ex:Atunci cand ii dau proiectare pe chromecast, se incarca app imi apare pe tv "Orange Tv Go", dar rămâne asa nu se încarcă programul...
Pe mobil imi merg perfect acelea care nu pot fi proiectate. Iar de cateva zile doar anumite programe mai pot fi proiectate pe chromecast?!
P. S: Am sters aplicatia si am reinstalat-o, am resetat chromecast-ul, am resetat telefonul si nimic, aceasi chestie... Help me please.
Mulțumesc anticipat!
21 Răspunsuri 21

Razvan
#StarMember
Orange a lansat de curând opțiunea Orange TVGo pe tv, este posibil ca aici să fie cheia, să nu le mai lase să fie proiectate de pe telefon pe Chromecast, să fie disponibile exclusiv prin aplicația lor. Pune o versiune mai veche a aplicației și poate ai noroc să funcționeze.

Vio73
#StarMember
La mine merg majoritatea celor testate. Este posibil să fie și în funcție de telefon, tipul televizorului, aplicația folosită. Eu, de exemplu, o folosesc pe aceasta.

Fabian_Adelin
Junior
Voi încercat si variantele voastre. Mulțumesc frumos

Vio73
#StarMember
Cu plăcere și sper să-ți fie de folos! Dacă nu reușești, poți reinstala aplicațiile și vezi ce iese. Succes!

Salut, Am verificat impreuna cu colegii nostri, iar acestia ne-au comunicat ca au fost niste incidente tehnice care acum sunt remediate. E in regula acum si la tine sau situatia persista? Daca da, te rugam sa ne oferi cateva exemple de canale. Multumim. O zi buna!

Fabian_Adelin
Junior
Buna ziua, Cu o săptămână in urma aplicatia si-a revenit, dar acum din nou am aceeași problema... Chiar nu știu ce sa zic. Ca exemple ar fi DTX si Investigațion Discovery, dar mai sunt si altele. Mulțumesc si sper sa puteți rezolva cat mai curand aceasta problema.

Vio73
#StarMember
Deci le vezi pe telefon și nu le poți reda și pe tv canalele acestea?

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Am încercat și eu aplicația pe un ChromeCast și se blochează la redarea anumitor canale. Uneori afișează o eroare legata de Stream-ul Video.

Fabian_Adelin
Junior
Salutare, Revin cu update: Aseară imi funcționa canal Crime Investigation il puteam proiecta pe chromecast,dar DTX si ID nu, iar acum nu mai merge(efectiv ma scoate din program), la fel si cu DTX, insa si-a revenit canalul ID sau s-a rezolvat problema cu el. Mulțumesc si voi revenii cu update in cazul in care se rezolva sau se mai strica ceva :d.

Fabian_Adelin
Junior
Vio 73, Cum am mai scris si mai sus, daca nu ma înșel! Pe telefon aplicatia si canalele funcționează, insa cand vreau sa le proiectez/cast pe Tv prin Chromecast nu se proiectează anumite canale. Mulțumesc

Fabian_Adelin
Junior
Claudiu P: In cazul meu nu este vorba de eroare de streaming. La mine ori nu mi se încarcă, ori imi iese din program cand încerc sa dau cast. Mulțumesc tuturor pt intrebari si răspunsuri si hai toti membri comunității care folosesc Orange Tv cu cat mai multe feedback-uri, ca echipa Orange România sa ne ajute in acest sens cat mai repede cu putință

Vio73
#StarMember
Eu am pățit așa ceva și de la ruter, o să râzi. De exemplu, dacă folosesc ruterul de Digi, mi se întrerupe frecvent, iar dacă îl bag pe al meu (un TP-link Archer C 2), după al lor, nu mai sunt probleme. În locația unde folosesc netul de la Orange și am un ruter Huawei, nu am probleme din astea. E chestie verificată de ceva timp. Nu știu să spun care e cauza, dar am găsit o soluție ca să evit problemele.

Fabian_Adelin
Junior
Revin cu update comunitate si orange team: Gata problema la mine s-a rezolvat imi funcționează canalele preferate. Mulțumesc Echipei Orange pentru promptitudine si pt ca tine cont de feedback-ul comunității!

Vio73
#StarMember
Mă bucur că s-a rezolvat! Felicitări!