anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Cum repar Error 503 Backend fetch failed la Orange TV Go?

Nirvana
Începător
De ieri nu pot accesa Oragne TV Go. Primesc Error 503 Backend fetch failed. Ce este aceasta eroare si cum se poate remedia? Multumesc
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Salutare! Încearcă să te deloghezi/reloghezi în aplicație, pentru început. Dacă nu funcționează, o dezinstalezi și o reinstalezi, iar dacă nici așa nu reușești, scrii la adresa aplicatii@orange.com, le explici cum stă treaba, le spui un număr de telefon și le dai adresa de email asociată contului și sper să rezolvi. Văd că mai este o întrebare asemănătoare pusă cu mai mult timp în urmă aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2245766-error-503-backend-fetch-failed Încearcă așa cum ți-am spus! Baftă!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Banuiesc ca se face mentenanta, saaau, e vreun server picat. Observ ca si in browser e la fel: https://tvgo.orange.ro Mai mult decat sa anunti de problema, si sa incerci eventual din nou, un pic mai tarziu, nu prea ai ce sa faci pe partea ta. Problema e de server, si trebuie remediata de catre echipa tehnica. Ca idee, am atasat si un screenshot cu eroarea, in caz ca ajuta pe cineva.
Client Orange

DanielaH
Moderator
Într-adevăr, în acest moment există niște disfuncționalități ale serviciului Orange TV Go. Colegii noștri de la departamentul tehnic estimează remedierea într-un timp cât mai redus. Mulțumim pentru sesizări și pentru înțelegere.

Vio73
#StarMember
La mine este funcțional serviciul!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Acum si-a revenit. :) @Nirvana, poti sa confirmi si pe partea ta daca e totul ok acum?
Client Orange

DanielaH
Moderator
Confirmăm și noi că incidentul a fost rezolvat.