anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Canalul DW - eroare Orange TV go

CLAUDIU_14
Junior
Canalul DW din Orange TV go nu funcționează de ceva vreme. Este afisat următorul mesaj: c004 a aparut o eroare. Momentan nu se poate porni canalul.
19 Răspunsuri 19

Vio73
#StarMember
Salutare! Din păcate, și la mine observ același mesaj ( eroare). Sper să vadă cine trebuie acest topic și să rezolve cât mai repede aceste erori din aplicație!

Neaplicabil
Observ ca s-a mai raportat nefunctionalitatea asta pe alte topicuri: https://comunitate.orange.ro/questions/2537937-rezolvat-orange-tv-go-merge-google-tv-chromecast Banuiesc ca si cauza e aceeasi. Si presupun ca si solutia trebuie sa vina tot de la Orange.

Vio73
#StarMember
Sunt mai multe canale ce arată de multă vreme această eroare, dar unele nu sunt interesante și probabil că de aia nu s-au raportat ca și nefuncționale.

Salut, In acest moment canalul este functional. Te rugam sa verifici si sa ne anunti daca mai intampini dificultati. Multumim.

Vio73
#StarMember
Mie nu-mi funcționează avum Docubox HD în aplicație!

DanielaH
Moderator
@Vio73, colegii noștri de la departamentul tehnic au făcut niște modificări la canalul respectiv și ar trebui să fie funcțional acum. Ne poți confirma, te rog? @CLAUDIU_14, este OK și la tine cu DW?

CLAUDIU_14
Junior
Da, DW funcționează acum. Multumesc

Vio73
#StarMember
Și la mine e în regulă, mulțumesc! Chiar m-a contactat un domn de la Departamentul Tehnic ieri!

CLAUDIU_14
Junior
Looks sport 2 și Metropola TV au început sa afișeze aceeași eroare.

Vio73
#StarMember
Nici la mine nu funcționează! Mai sunt și altele din ce văd, cum ar fi Orizont tv. Sincer, nu prea mă dau în vânt după ele, dar ar trebui să fie funcționale!

Salut! Intr-adevar, sunt probleme cu acest doua canale, precum si cu Orizont TV. Colegii incearca sa remedieze cat mai rapid aceasta situatie. Multumim pentru sesizare si ne cerem scuze pentru acest inconvenient.

DanielaH
Moderator
Canalele Looks Sport 2, Metropola TV și Orizont TV sunt din nou funcționale. Mulțumim pentru înțelegere.

CLAUDIU_14
Junior
Mulțumesc, verificați va rog și național TV.

DanielaH
Moderator
@CLAUDIU, și canalul Național TV este acum funcțional.