anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Remediere lipsă semnal

Alexandru19
Începător

Din păcate trebuie sa spun: RUȘINE ORANGE! Pe scurt: am semnalat lipsa semnalului tv și internet de miercuri 15.01.2025. A venit un nene și a constatat că defecțiunea este dincolo de blocul nostru, undeva pe magistrală (ce e drept, lângă noi sunt două șantiere în lucru). Probabil în unul dintre ele, Dorel a agățat magistrala. Data limită pentru remedierea problemei a expirat (17.01.2015 ora 14.00) și problema persistă. Astăzi este vineri....sâmbătă și duminică probabil pauză, așa că poate pe săptămâna viitoare va reveni semnalul. Cum e posibil să lași atâția abonați în "beznă" atâtea zile ?!?

7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator

Salut, Alexandru! Bun venit în Comunitate!

Îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o. Putem ruga și noi colegii să verifice statusul ei. Ai cumva un număr de sesizare? Sau ne poți trimite codul de abonat în mesaj privat.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Alexandru19
Începător

Mi s-a cerut printr-un mail, numărul sesizării pentru o re-verificare, dar nu se poate trimite nimic la adresa respectivă: notificari@mail.comunitate.orange.ro

DanielaH
Moderator

@Alexandru19, s-a rezolvat situația? Dacă nu, te așteptăm în continuare să revii cu codul de abonat.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Nu s-a rezolvat problema încă. Codul de abonat este: R2466000078256, mulțumesc.

Mulțumesc pentru detalii. Revin când primesc un răspuns de la colegi.

DanielaH
Moderator

Alexandru, s-a rezovat situația?

Alxseb
Junior

Da, situația s-a rezolvat. Probabil temporar, până la definitivarea lucrărilor din zonă.