anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recomandare filme, seriale pe Netflix

Ascary
Campion certificat
Deschid acest topic in speranta ca ne vom recomanda unii altora filme demne de urmarit,acum ca Orange a oferit si posibilitatea urmarii platformei Netflix prin abonamentele sale.
48 Răspunsuri 48

Vrajitoarea
Cunoscător
Depinde de gusturile fiecaruia, as recomanda Suits, Designated Survivor, Limitless, The two popes

Florin_D
Cunoscător certificat
@cocolosh, eu spuneam de Manifest, si eu astept sa vad continuarea, ma uit aproape zilnic sa vad daca au adaugat ceva!

Vio73
#StarMember
@Ascary, știu, de-aia am și spus. Probabil că la un moment dat o să devină și televiziunile gen netflix, să ai posibilitatea să-ți alegi ce vrei!

Fost Membru
Neaplicabil
@Florin D, sezonul 2 îl difuzează FilmNow pe Digi (eu îl aștept pe HBO Go să îl pot vedea episod după episod)

Anca07
#StarMember
Nice topic! Bine ar fi sa avem si timp 😄 ce am urmarit si mi-a placut foarte mult a fost serialul Bates Motel, You (acum a aparut si s2), Marianne. Imi plac foarte mult filmele psihologice, actiune si thriller. Chiar aseara am vazut "6 din umbra" un film artistic, bunicel zic eu:).

Romeo_
Senior certificat
Ascary,nu ai specificat ce gen de filme / seriale preferi ;)))

Fost Membru
Neaplicabil
Apropos de genuri, recomandați-mi o comedie bună, vă rog! Dacă se poate, una la care să râd cu poftă! Mulțumesc!

Ascary
Campion certificat
"You Don't Mess with the Zohan" cu Adam Sandler. Mori de râs. Tre' sa iei ceva de inima inainte :)))

Fost Membru
Neaplicabil
Mulțumesc, @Ascary! L-am văzut. Unul mai nou, poate ați descoperit vreunul mai recent 🙂

Florin_D
Cunoscător certificat
Sunt ceva comedii bune pe Netflix! Nu le știi exact cum se numesc, dar poți căuta în secțiunea de comedii. Poate găsești ceva interesant acolo.

Razvan
#StarMember

Fost Membru
Neaplicabil
@Florin D, acolo am căutat dar nu m-am "prins" niciunul până acum. Mai caut! :)))) @Razvan, interesant trailer-ul. Mulțumesc!

Gianni
Cunoscător certificat
Dupa seriale nu mă avînt ca nu prea am timp să le urmăresc. Dacă pierd 1-2 episoade nu mai înțeleg nimic, multe sunt ,,trase de păr” lungite și devin plictisitoare. Imi plac filmele SF, thiller, acțiune, comedie, documentarele. Nu prea am timp disponibil dar cînd prind un film interesant il savurez pînă la capăt. De obicei filmele care îmi plac le vizionez și a 2 oară. Cîteva dintre filmele recomandate de colegi le-am văzut dar sunt cîteva pe care trebuie neapărat să le văd.

Ascary
Campion certificat
Un serial de exceptie dupa parerea mea,Ottoman pe Netflix. Actiunea se desfasoara pe toata perioada caderii Constantinopolului. Este un film artistico-documentar foarte captivant pentru cei carora le plac filmele istorice.

Razvan
#StarMember

Un serial istoric foarte bun, recomand.

https://www.netflix.com/title/81028895?s=a&trkid=13747225&t=cp