anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recomandare filme, seriale pe Netflix

Ascary
Campion certificat
Deschid acest topic in speranta ca ne vom recomanda unii altora filme demne de urmarit,acum ca Orange a oferit si posibilitatea urmarii platformei Netflix prin abonamentele sale.
48 Răspunsuri 48

Jay
Campion certificat
Mie mi-ar fi placut sa pot urmari The Game of Thrones si Mindhunter.. dar, am vazut Peaky Blinders si mi-a placut foarte mult.. e binevenit subiectul, uite asa mai aflam ceva de vizionat in timpul liber.. pe care o sa-l mai am, probabil, la vara 😄 si, daca nu-mi iese, am cumparat seria The G of T... sa am ce citi, pe langa celelalte cateva zeci de carti, care sunt in asteptare.. Recunosc, unde am avut ocazia sa vad filmul, sa citesc si cartea, cartile au fost imbatabile.. dar, in functie de timp, mai repede vezi un film, ca poti sa faci si altceva in acelasi timp 🙂

Miha_Z
#StarMember
Sunt filme bune de urmarit, numai timp sa avem. 🙂 Eu m-as uita non-stop la filmele cu tematica de Craciun si as recomanda Un print de Craciun; Nunta regala; Un cavaler de Craciun; Un basm cu Cenusareasa si lista poate continua. De asemenea imi plac si filmele cu tematica de familie. Recomand de la fimele romantice Jurnalul, un film deosebit.

Vio73
#StarMember
Dacă ai timp, sunt destule! Eu sunt amator de documentare.

Ascary
Campion certificat
Da Jay si mie imi place Peaky Blinders. Inca mai am de urmarit la el. :) ______ Vio si pentru tine Netflix ofera o gama variata de documentare 🙂

Razvan
#StarMember
Îți recomand serialul Marco Polo, păcat ca are doar 2 sezoane. De interes, l-am vizionat de curând 'Flăcările destinului", 8 episoade.

Ascary
Campion certificat
Multimesc Razvan. A fost bifat demult,insa cred ca o sa-l revad acum ca mi-ai adus aminte.

Florin_D
Cunoscător certificat
Cred că am abonament la Netflix de mai bine de un an! Recomandări de filme sau seriale sincer nu pot da prea multe. Filmele făcute de Netflix în mare parte sunt foarte bune! Spre exemplu The Irishman, deși filmul are 3:30 ore, mie mi-a plăcut. Am auzit spre exemplu multe persoane cărora acest film nu le-a plăcut. Deci până la urmă este vorba de gusturile fiecăruia. Soția mea se uita la Jurnalele Vampirilor deși a văzut înainte The originals care este continuare la Jurnalele Vampirilor. Eu am văzut de curând un serial pe HBO GO care mi-a plăcut foarte mult și va invit să-l căutați! Se numește Manifest și are 16 episoade. Eu l-am văzut în 2 zile, atât de tare m-am prins

Jay
Campion certificat
Si mie mi-a placut "Jurnalele vampirilor".. nu cred ca l-am vazut pe tot, dar, e mai mult o poveste de dragoste, eu asta am retinut :D, de-asta se uita sotia.. 🙂

Florin_D
Cunoscător certificat
Da, pare o poveste de dragoste, dar și ceva acțiune și intigra! Am văzut și eu câteva episoade împreună cu ea și nu pare un serial de buget mic, este destul de bine realizat.

imch
Cunoscător certificat
Mie imi place clasicul "The Big Bang Theory" si, mai ales, imi place sa il redescopar prin ochii copiilor mei, pe care ii distreaza la maxim. M-a amuzat serialul "The Good Place", usurel, simpatic si totusi surprinzator de profund in spatele perdelei de ras. Jucat excelent! Evident, cam tot din gama Star Trek (copiii fiind cei care insista sa le vada). Documentarele lor imi plac foarte mult. Au unul interesant despre cum functioneaza creierul si unul cu ceva educatie sexuala (a nu se confunda cu serialul cu numele asta). Documentarul despre nutritie m-a pus pe ganduri... Lista poate continua, descopar chestii dragute in fiecare zi. Diseara o sa ma uit la Ender's Game. Sotul meu mi l-a recomandat si abia astept sa-l vad.

DanielaH
Moderator
Am vazut Ender's Game acum câțiva ani și mi-a plăcut foarte tare. Ulterior am citit și cartea, dar n-a mai avut niciun farmec. Deosebit filmul. Recomand. Vizionare plăcută!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut! Cred că am Netflix de aproape 2 ani și am văzut foarte multe filme, dar așa să menționez câteva ar fi: seria Explained (documentar), Money Heist, Sense 8, The Walking Dead, Locked Up (seriale), The Invisible Guest, Secret Window, Fracture, Solace, Death at a funeral (filme). Îmi plac foarte multe filmele psihologice sau thriller și câte o comedie din când în când 😄

Ascary
Campion certificat
Money Heist e preferatul sotiei. Cica in primavara apare inca un sezon. Am sa incerc si cateva din recomandarile tale Mihaela,chiar nu am vazut nici unul dintre ele spre rusinea mea 🙂 Eu sunt mai mult cu cele istorice si autobiografice. Sigur,nu ma dau inlaturi nici de la un thiller sau un SF bun.

Anonim
Neaplicabil
Spunea cineva de Manifest de pe HBO Fi (excelent, l-am "binge-uit" rapid, aștept sezonul 2). Vă recomand de pe Netflix un serial cutremurător, se numește YOU (sezonul 1 și 2). L-am savurat efectiv, este tragic, dramatic dar excelent! Pe HBO Go am descoperit un alt serial cutremurător, Povestea Slujitoarei, un serial SF care te lasă perplex de cum ar putea să evolueze societatea dintr-o dictatură cruntă unde femeia nu mai are drepturi. Vi-l recomand!