anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Programul canalelor de sport nu se respecta

AlinN
Începător

Am sperat ca după preluarea de la Telekom sa apară o respectare mai riguroasă a programului (orarul de desfășurare a anumitor emisiuni sau transmisiuni). Din păcate constat ca nu s-a schimbat nimic.  Spre exemplu, așteptam cu mare entuziasm partida de rugby programată pentru ora 18.30 pe Orange Sport 4, in schimb urmaresc un podcast de doi lei in reluare. Aceeași lipsă de respect pentru abonați. 

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Sincer, și eu am avut mari așteptări legate de această unificare, dar, din păcate, văd că grilele nu s-au unificat încă, unele obiceiuri au fost preluate de către Orange de la fostul T, se tărăgănează cu densificarea 4g, iar în multe locuri rețeaua este sufocată, mai ales că au venit mulți clienți noi, microbiștilor nu li se oferă Premier League și multe altele. Sper totuși că se vor schimba lucrurile în bine!

Greu se mișcă lucrurile la Orange, ca intotdeauana, trebuie un imbold serios de la concurență ca să se miște ceva mai repede. 

FLo1
#StarMember

Schimbarea de nume nu schimbă metehnele vechi. Va mai trece multă apă pe Dâmbovița până să se schimbe ceva sesizabil..... din păcate pentru clienți și inevitabil pentru prestator.