anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Programe 4K introduse azi 09.03.2026

voicusilviu
Junior

Cum pot fi accesate?

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai incercat o rescanare automata din setarile televizorului?

Din informațiile disponibile în linkul de mai jos, reiese că grila TV pentru abonații Orange România a fost actualizată, fiind introduse 11 noi canale dintre care 2 in format 4K: 222 – Love Nature 4K (canal codat) și 223 – Fashion & Style 4K (canal codat).

https://gadget.ro/orange-a-actualizat-grila-de-programe-tv-pentru-abonatii-orange-romania-communicat... 

Am scanat, sunt memorate, dar, sunt codate. Ce trebuie să fac să le pot urmări. În MyOrange nu am această opțiune.

MihaiC99
Campion certificat

Dacă ai card CI+ și celelalte canale 4K se văd, înseamnă că acestea nu sunt încă disponibile momentan fiind codate.

Din ce sa anunțat pachetul 4K va fi disponibil din 23 martie.pentru achizitie. Poti intreba contactand telefonic serviciul clienti Orange.

RobertDaniel
Începător

Costa 1.02 € cele 4 canale 4K. Poti activă din aplicație. Te duci la Altele => Abonamente si opțiuni => jos scrie TV dai pe el, dupa la Opțiuni si acolo scrie Opțiune 4K. 

Opțiunea costă 2 euro nu 1:), pe site scrie ca cică costă 1 euro dar de fapt realitatea este alta , eu am activat-o și costul este de 2 euro, și cei de la relații clienți zic la fel ca este 2 euro