la 21-03-2023 10:42 AM - editat ultima oară la 21-03-2023 10:43 AM de DanielaH
Buna ziua. Am incercat sa ma uit pe canalul AXN Spin si mi-a aparut mesajul de probleme tehnice , dar imi aparare doar pe cateva programe . Puteti sa ma ajutati ? Mulțumesc
la 21-03-2023 11:17 AM
Salutare!
De cat timp intampini aceasta situatie? Daca e de cateva ore sau mai mult si problema persista, atunci incearca sa suni la 300 si sa faci o reclamatie. Ar putea fi ceva legat de contul sau echipamentul tau.
la 21-03-2023 11:22 AM
Este de cateva zile . Deci trebuie sa fac o reclamatie ?
la 21-03-2023 11:31 AM
Inteleg. Cum zicea si Razvan, incearca intai sa verifici puterea semnalului. Daca pare in regula, cel mai probabil e o situatie pe care nu o poti remedia personal, asa incat reclamatia are ca scop o verificare a contului, a situatiei de pe teren, poate chiar trimiterea unui tehnician.
Am avut si eu o problema similara candva, insa un tehnician Orange a sfarsit pentru a imi inlocui receiver-ul. Nu zic ca era musai (si nu am inteles de ce), dar asta a functionat la mine.
Ideea e ca atunci cand apare o problema, e posibil sa fie de la furnizor - insa alea se rezolva in general in cateva minute/ore. Daca persista mai mult, aproape sigur ori e de pe traseu pana ajunge la tine semnalul, ori este ceva la tine (un cablu intrerupt, o mufa care nu mai e bine prinsa, vreun contact imperfect pe undeva, interferente cu alte aparate). Foarte greu de zis.
Fara legatura si ca o gluma: mi s-a intamplat sa aud un bazait intermitent deranjant in unele nopti. Nu se auzea tot timpul si nu se auzea in fiecare noapte. Uneori se auzea cand ma culcam, dar nu se mai auzea mai tarziu. Eu ream singurul care il auzea in toata casa. S-a dovedit a fi un incarcator de telefon in priza permanent: cand era telefonul sotiei la incarcat, bazaia intermitent. Cand telefonul era incarcat deja sau nu isi incarca telefonul, nu bazaia. 😅
la 21-03-2023 11:22 AM
Salutare! Verifică puterea si calitatea semnalului pe frecvența pe care emite AXN Spin și altele. Ar putea fi o problemă temporară de la ORO/OROC prin fibră sau satelit, sau direct de la emițătorul programului.
la 22-03-2023 10:24 AM
@Odeta, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor