anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme progamele Antenei

Ione78
Junior

Buna ziua, de câteva săptămâni toate programele Antenei se vad cu întreruperi DOAR la tv ul principal din sufragerie, la cele din dormitoare se vad ok. Acum ceva timp mi a fost schimbat routerul. Care ar putea fi prb?

Mulțumesc 

10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă la unul dintre tv-uri se vede bine, atunci e vorba despre conexiuni, mufe, cabluri etc.

Verifică tot ce merge spre acel tv și vezi ce se întâmplă!

Baftă!

MihaiC99
Campion

Buna ziua,

De multe ori o rescanare a canalelor poate ajuta.

In caz contrar, trebuie verificate mufele/conectorii sa nu fie slăbiți. Dacă aveți un splitter ce împarte semnalul, puteți inversa cablurile pentru a vedea dacă e o problema cu splitterul.

Acum am inversat 2 cabluri la

splitter...degeaba 😞

Rescanare programe nu pot..este inactiva optiunea reglaj automat

Mulțumesc 

Ai putea înlocui televizorul pe care canalele nu funcționează cu unul pe care posturile se recepționează corect, astfel eliminând posibilitatea ca televizorul să fie cauza problemei.

Pai nu cred ca tv ul e cauza....doar posturile Antenei au prb...antena 1, antena 3 ,antena stars...asta ma nedumereste pe mine

De ce inactiva cautarea automata?

Buna ziua, nu am idee...

Am zis sa fac si resetare...sa fi facut atunci ceva de nu mai este activa acea căutare...nu stiu...singura solutie cred ca este sa sun la ei....

Da, e ciudat ca nu ai acces la scanarea posturilor. Eu zic sa o iei de la capat cu tot procesul de instalare a serviciului.

DanielaH
Moderator

@Ione78, s-a rezolvat situația?

Buna ziua, nu, pt ca nu am sunat la ei 😞