anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Premier League pe Eurosport

Alex_33
Junior entuziast
Buna. Urmeaza sa se reia Premier League si as dori sa stiu daca va fi transmis pe Eurosport? Citisem undeva ca la Orange nu se poate vedea. La alti operatori da. S-a schimbat ceva sau o sa fim in continuare privati de spectacolul din Premier League? Multumesc.
1 Soluţie acceptată‚

Salut,
Asa cum ai spus si tu si este mentionat si pe site, avem in grila de programe Eurosport, dar sunt unele emisiuni/ filme/ competitii pentru care nu avem drept de transmitere online prin intermediul abonamentelor de televiziune. Din pacate, printre acestea se numara si Premiere League. Acest lucru este mentionat si in termenii si conditiile generale de pe site-ul nostru, aici https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/pdf/2020-02/Brosura-TCG-abonamente-120x170mm-ian2020-lowre..., la pagina 61.

 

Te asiguram insa ca in permanenta colegii nostri lucreaza pentru imbunatatirea continutului, astfel incat acesta sa fie cat mai bogat.
O zi buna!

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

rrradux
Junior entuziast
Salut. Din ce stiu Eurosport nu mai este in grila Orange de la inceputul anului. Nu cred ca se va schimba ceva.

Geo_3
Explorator entuziast
Din pacate nu se poate vedea la Orange cablu si pe satelit exista Eurosport dar varianta internationala care nu transmite partidele...

Vio73
#StarMember
Prin rețeaua proprie a Orange, se pot vedea. Eurosport nu mai este la cablul Orange, prin rețeaua Telekom, dar există și pe satelit. Nu știu exact ce transmite, dar sunt pe satelit și cablul prin rețeaua proprie.

Neaplicabil
Canalele Eurosport sunt disponibile în Orange tvgo. Chiar dacă pe cablu nu le ai le găsești în aplicație. Inclusiv canalele Discovery sunt în aplicație

Razvan
#StarMember
Pe Orange TV Go ai varianta Eurosport internațional și Eurosport România. Pe satelit, știu ca se recepționează doar varianta internațională.

Alex_33
Junior entuziast
Eu sunt pe satelit si am inteles ca ar fi Eurosport international, iar pe international se pare ca nu va fi transmis Premier League. Daca as avea Eurosport Romania pe Orange TV Go, tot nu ar fi rau. Numai sa fie asa.

Alex_33
Junior entuziast
Am verificat acum si am Eurosport Romania pe Orange TV Go. Sper sa vad acolo Premier League. Multumesc pentru raspunsuri.

Vio73
#StarMember
E cam singura soluție, dar bine că ea există!

Salut! Pentru abonamentele TV prin fibra optica (ARGO), canalele Eurosport au fost eliminate din grila. Pentru abonamentele TV prin fibra optica proprie, sunt incluse in grila Eurosport HD si Eurosport 2 HD. Pentru serviciul TV prin satelit, se gasesc si canalele Eurosport, le gasesti aici: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-satelit/ O zi buna!

Vio73
#StarMember
Mulțumim Orange Assistant! E pentru prima dată când văd denumirea de ,,ARGO" și cred că se referă la fibra optică prin rețeaua Telekom!

DanielaH
Moderator
Da, abonamentele ARGO sunt cele care funcționează prin fibra optică a rețelei Telekom.

Chris_t
Explorator
La cum sunt tratati cei care plătesc aceste servicii, bine le-ați pus numele. Cei care au văzut filmul de Oscar 2013 probabil își amintesc replica geniala, ca un schimb de glume între Ben Affleck și fabulosul Alan Arkin. Cam asta primesc și eu de la Orange.

Vio73
#StarMember
Fiecare operator are plusurile și minusurile sale și de aceea este foarte bine că avem de unde alege, după preferințe și buzunare.

Alex_33
Junior entuziast
Orange Assistant, stiu ce am in grila. Sunt abonat la serviciul prin satelit si am ambele canale Eurosport in grila, dar din ce informatii am, nu o sa fie partidele din Premier League pe Eurosport 1. Cel putin nu pe cel din grila de la Orange.