anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

BVBogdan
Explorator
@floare de colt Ce sa zic, nu e chiar pe topic... 🙂 dar... Eu am facut doar pe 12 luni; prefer anumite competitii sportive (+ajustarile de posturi documnetare si filme), ce sa zic 🙂 + net 300Mbps (e suficient) DAR Orange, sincer, este DE URMARIT; niste standarde de calitate NU POT DISPAREA pur si simplu. Nu te lega la cap cu angajamente mari. Eu astept sa se stabilizeze situatia politica ca sa vanda odata statul roman celor de la Orange :) Apoi mai vedem :) Spor!

Catalin_P
Explorator
@floare de colt eu iti recomand UPC sau Digi. Intradevar si Orange retea proprie e de luat in seama, dar cred ca vorbea 1-2 pana pana putem vorbi de o minima acoperire nationala pe reteaua lor de fibra optica. @vio73 Ti-am mai urmarit postarile, vad ca ai mai multe tipuri de aboanement in mai multe locatii. Topicul acesta e despre Orange TV pe infrastructura Telekom. Ma bucur ca esti multumit de acest serviciu. Se bucura si Orange si probabil si Telekom ca inca mai exista lume care accepta toate mizeriile lor si nu comenteaza nimic.

Ascary
Campion certificat
Floare de colt calitate a imaginii ca la Orange nu mai gasesti la nimeni. Chiar nu stiu ce am putea sa iti recomandam.

Razvan
#StarMember
@catalinp, taxele de instalare apar în contract sau cu minus pe factură?

Vio73
#StarMember
@CatalinP, Îmi pare rău pentru situația asta, care e chiar neplăcută, dar eu la Digi nu mă duc înapoi. Canalele pe care le urmăresc eu, nici ăia nu le au sau avut vreodată. Aici le pot vedea în aplicație și aștept să tragă rețeaua proprie. Alte rețele nu am în bloc.

Catalin_P
Explorator
@razvan Costurile de instalare sunt trecute in contract dar au fost oferite cu titlu gratuit @vio73 Speta ta e una aparte. Ai mai mule conexiuni in mai multe locuri, ai si DTH si implicit ai pe Orange TV Go toate canalele scoase despre care vorbim noi aici. Deci, nu e ca si cum ai fi avut doar TV prn fibra Telekom.

Vio73
#StarMember
Am spus asta de la început!

NextDanny
Începător
Da, am si eu televiziune prin cablu la orange ,am pachetul explore si nu sunt mulțumit ca nu am discovery urile, animal planet , visat nature, nici in pachetul global nu este ... păcat ca chiar imi plac documentarele ...păcat ca au scos si sporturile ...am văzut la cineva ca prin satelit merg toate ... oare ma pot porta la satelit ??? Cred ca e mai ok ma gandesc !!!

Vio73
#StarMember
Trebuie discutat cu ei și vezi ce iese. Succes!

George_11
Începător
Nicio șansă să treci la satelit dacă ai pachet de fibra. Sunt la a 2 a sesizare. Nici nu au vrut sa audă. Iar dacă vrei sa renunti, taxa de reziliere pe 1 an cât mai am este de vreo 300 lei. Mai bine de banii ăștia băgăm cablu de la Digi cu 25 lei/lună. Apropo, pentru pentru pasionații de sport, Digi a introdus și eurosport 4k iar noi ne uitam la un meci pe look plus format analogic.

Ascary
Campion certificat
Stai George ca nu inteleg,adica ai abonament pentru fibra dar in fapt nu ai fibra?

George_11
Începător
Am fibra și am vrut sa trec la TV prin satelit, au zis din start ca nu se poate, ca e alta grila de programe

Razvan
#StarMember
Cred că ar fi trebuit să te lase să treci de pe FO pe DTH, dar probabil sunt ceva penalizări, mai ales că Orange plătește 5 euro/lună către Telekom pentru fiecare abonat.

Vio73
#StarMember
Probabil că e vorba de faptul că tv prin fibră optică vine la pachet cu netul fix prin cablu, iar TV-ul satelit cu net fix 4g și de aici poate apărea problema. Oricum, ar trebui să se facă ceva, pentru că e destul de neplăcut să nu ai aceste canale în grilă.

Catalin_P
Explorator
@Razvan, de unde stii ca Orange plateste 5EUR catre Telekom? Ai citit aici sau ai o sursa mai "oficiala" ?