Orange nu o sa faca nimic si nu o sa negocieze nimic. Orange deja are un contract cu Discovery deoarece pe propria infrastructura ofera aceste canale.
In concluzie, in afara de netul prin fibra care intradevar mergea bine, toata partea de servicii fixe pe infrastructura Telekom e mizerie si o mare teapa. Contractul dintre Orange si Telekom e probabil atat de beton si bine pus la punct incat nu le-a permis nici macar sa dea un comunicat cu "Ne cerem scuze celor nemultumiti de schimbari....". Nu cred ca le convine nici lor situatia, Cum eu am reziliat, la fel ca mine au mai facut si altii. Probabil altii au citit si au aflat aceste detalii si nu se vor mai abona.
Faptul ca tu Orange ajungi in casele unor oameni cu niste servicii, si dupa cateva luni oamenii devin nemultumiti si nu poti face nimic, nu e un lucru bun. E o imagine si o reclama proasta.
Per total cred ca a fost o afacere proasta. Numai oamenii aia de la call center care au raspuns la sutele de apeluri cu deja clasicul "Prin contract de angajam sa furnizam un numar nimim de canale...." au pierdut zeci de ore aiurea in loc sa preia alte solicitari mai importante ale clientilor Orange.
E o revanzare a serviciilor Telekom, la care Orange nu are efectiv nici un aport in afara de call center. Afara vopsit gardul, inauntru leopardul. Singurul plus a fost o negociere a contractului deoarece ofereau preturi mai mici decat acelasi produs contractat prin Telekom.Va dati seama daca aceeai bani, care oricum erau mai putini, isi oprea si Orange o parte cat de putin mai ajungea la Telekom. Normal ca nu au nici un interes sa ofere o grila de calitate, merg pe seriale turcesti, 10 posturi de reluari meciuri de fotbal, 20 de posturi de muzica si manele, etc.
Nu mai stati sa analizati atat si sa sperati. Ori acceptati ce va ofera Telekom (scuze, Orange) ori luati masuri, reziliati, platiti "juste despagubiri" si va abonati la un operator serios.