anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

TheSpecialist
Maestru
Exact! Eu sincer, as prefera sa le avem pe toate, din nou.

Gianni
Cunoscător certificat
Totuși eu zic că este un bun început, promițător pentru viitor. Sa sperăm că lucrurile se vor liniști iar clienții vor fi mai mulțumiți.

Szabolcs
Explorator entuziast
Am inteles ca Orange-ul depinde de Telekom, dar eu nu am facut contractul cu Telekom, ar fi trebuit sa isi ia masuri Orangeul (clauze, penalitati etc.) pentru ca si ei sigur au facut un contract de intelegere. Am upc de cand au venit in Romania dar probleme de genul acesta nu am intimpinatn cu ei. Cand au scos din grila Look urile au anuntat cu 30 de zile inainte. Cine a vrut a platit pt separat, cine nu nu. La upc nu s-au marit preturile la abonament de 2 ani. Cand s-au marit cu 3 lei abonamentele, au trimis notificare scrisa prin posta si cine a acceptat bine, cine nu, putea sa plece fara nici o taxa de rezeliere. Tot respectul pentru Upc ca ne anunta din timp. Orangeul din pacate are un mare zero. Lipsa totala de comunicare cu clientul. Doi ani nu i interesam, dupa aia daca zici ca reziliezi contractul cu ei esti cel mai vinovat. Mai am un pic si adio Orange!

Vio73
#StarMember
În contractul semnat cu Orange, apare și Telekom! De acord că situația este extrem de neplăcută, dar cred că nici Orange nu s-au așteptat să pățească așa ceva din partea Telekom și cred că nu prea au ce face repede așa. Eu am contract și pe TV satelit de mulți ani cu Orange și mi-au scăzut costurile, nici vorbă să-mi crească. Dar la faza asta, au dat-o în bară, pentru că sunt la mâna haiducilor care scot canale și măresc prețuri, deci au cea mai tare combinație.

Gianni
Cunoscător certificat
Chiar dacă Orange are încheiat contract cu Telekom , deocamdată nu pot face nimic. E fibra lor și ei decid ce transmit chiar dacă au contract de colaborare. In timp ajung ei la o înțelegere însă pînă atunci clienții au de suferit. Orange este într-o situație extrem de neplăcută, dar va trebui să ia măsuri să nu se mai întîmple astfel de evenimente. Va mai dura ceva timp pînă cînd lucrurile se vor clarifica și în favoarea clienților.

Vio73
#StarMember
Eu sper să facă ceva cu aceste canale. Și asta cât mai repede!

Catalin_P
Explorator
Gata, am reziliat! Am fost de acord sa platesc ca si despagubiri taxele de instalare. Depinde acum de fiecare in parte ce a semnat in contract si ce costuri erau prevazute, pe care la instalare ei le-au oferit cu titlu gratuit sau bonus. Eu am platit ~50 EUR. Nu urmaresc la TV decat programe specifice de nisa si uneori filme. De aceea, am preferat asa decat sa stau sa imi fac nervi de fiecare data cand voiam sa vad ceva pe Eurosport , Discovery Science, etc (programe chiar le urmaream in putinul timp liber). Am fost sunat si de cineva de la ofertare care m-a intrebat de ce vreau sa reziliez. In alta ordine de idei, mi-am instalat deja UPC si ma bucur de cea mai buna grila TV oferita momentan pe piata din Romania. Raman la Orange cu un abonament de Voce. Va incurajez sa va cereti drepturile dar deasemenea sa tineti cont de angajamentele pe care le-ati luat. Mult succes!

Ascary
Campion certificat
Succes si tie Catalin.Bine ca esti multumit cu noua grila.

BVBogdan
Explorator

Hello,

Stirea e de cateva zile, dar e bine sa fim infomati: Telekom anunta scumpiri de la 1 martie 2020 cu 2 lei/ serviciu (TVA inclus). Trebuie sa ne intindem antenele, nu de alta dar ma gandesc sa nu ne trezim si noi cu tarife marite (abonati ORO de servicii fixe de pe fibra TKR). Pot specula ca platesc reintroducerea unor posturi TV pe banii abonatilor. Ma abtin cu greu de la alte comentarii.

link-uri presa:

https://adevarul.ro/economie/stiri-economice/telekom-anunta-scumpiri-1-martie-preturi-practica-operatorul-1_5e29b4285163ec427161d5bd/index.html

https://www.paginademedia.ro/2020/01/telekom-majorare-pret-1-martie?v=1/

https://incont.stirileprotv.ro/mobile-si-telecom/telekom-majoreaza-preturile-tuturor-serviciilor-oferite-in-romania-cu-cat-se-scumpesc-internetul-si-abonamentele.html

https://www.zf.ro/business-hi-tech/fara-precedent-telekom-romania-mareste-preturile-pentru-a-treia-oara-in-mai-putin-de-un-an-noua-scumpire-inca-2-lei-pentru-fiecare-abonament-din-martie-18741126

https://gadget.ro/telekom-scumpeste-din-nou-abonamentele-de-la-1-martie/

Sa auzim si vesti bune ca d-astea de ... TKR sunt satul.

Spor!

Anonim
Neaplicabil
Nu mi-am imaginat că scoaterea programelor Discovery/Eurosport va avea o asemenea reacție negativă... Este o urgență pentru Orange rezolvarea acestei probleme, se pare că nu este de glumit. Am văzut mai sus un client care își mută abonamentul la alt operator pentru că nu are aceste programe. Probabil că sunt mulți abonați care-și doresc acest tip de conținut și se simt frustrați pentru că nu primesc ceea ce își doresc. Nimeni nu poate să îi condamne pentru asta. Oare ce se va întâmpla în continuare?

Catalin_P
Explorator
In Octombrie, in urma unor campanii foarte agresive in online dar si in urma unei oferte telefonice, am renuntat la TV si internet de la Digi pentru Orange Love. Am ales sa fac trecerea in special datorita grilei. Nu am foarte mult timp liber dar atunci cand am ma uit la TV, ma uit la diverse competitii sportive (ciclism , tenis, sky, etc - mai putin fotbal, nu sunt microbist) pe Eurosport sau la documentarele de pe Discovery sau la TLC) cat si pentru cativa banuti mai putin. Vreo 10 RON era diferenta. Dupa 1 Ianuarie m-am trezit cu FightBox, TDC si alte prostii. Nu mai zic de lipsa de comunicare, nici o informare, nici un anunt, nimic. Pur si simplu nu pot sa suport aceasta atitudine. Am preferat sa reziliez si sa ma abonez la alt operator. Sper ca cei de la Orange sa inteleaga ca au procedat gresit si au o strategie proasta de cu atat mai mult cu cat VDF au intrat pe piata de servicii fixe prin achizitia UPC.

Ascary
Campion certificat
Pentru iubitorii de emisiuni sportive si documentare este intr-adevar o lovitura. Poate totusi se remediaza.

Gianni
Cunoscător certificat
Lucrurile se vor remedia însă va trebui să mai așteptăm puțin. Sunt sigur că cei de la Orange încearcă să remedieze lucrurile, dar se pare că nu le pot remedia imediat, le mai trebui ceva timp. Sper să o facă cît mai repede posibil.

Vio73
#StarMember
Într-adevăr, grila pe care o avea Orange era foarte bună. Acum, e cam greu! Bine că eu am și tv satelit și le combin, chiar din Orange tv go!

Alex_G_
Cunoscător
Și eu am televiziune si internet de la Telekom și intr-adevăr din luna Ianuarie 2020 nu mai pot beneficia de aceste programe tv și sunt foarte dezamagita. Ar fi trebuit sa se ia anumite măsuri ținând cont ca am semnat un abonament care cuprindea o anumită grila tv. Consider ca ar fi drept in cazul acesta, cum ei nu își respecta contractul, sa li se dea și abonaților posibilitatea sa plece înainte de contract. Chiar e o dezamagire. Acum aflu din ce am citit ca Orange merge pe aceeași infrastructura Telekom și cumva ar fi aceeași situație.