anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

Vio73
#StarMember
O va găsi soluția, cu siguranță! Doar că ei reacționează de regulă mai greu și asta nu prea îi ajută în momente din acestea.

BVBogdan
Explorator
Solutia pe care Orange o are "pe drum" (nu stim exact ce e, doar suntem ademeniti) trebuie validata in primul rand de clientii nemultumiti (a se vedea valoarea de inlocuire (la documentare poate se poate lucra dar la continut unic Eurosport, sincer, nu cred)). Va trece mult timp pana cand se va propaga "dovada sociala" (inclusiv in-house); stim bine cat de greu se educa clientii :) Dar, cine stie, poate managerii care au spart vaza, o vor lipi :))))))))))

Catalin_P
Explorator
Eu nu stiu ce vi se pare voua, dar mie mi s-a parut ca nu au incercat absolut deloc sa ne multumeasca. Oamenii astia nu au avut nici macar un comunicat oficial, o informare, pentru noi. Uitati-va pe Facebook, la comentarii, au incet sa raspunda celor care intreaba de Eurosport si Discovery ca sunt in grila lor de DTH 🙂

cristialex04
Junior
Dupa ce pe 19 decembrie am acceptat prelungirea contractului TV, pe 14 ianuarie am reusit sa reziliez. Principalul motiv pentru care nu m-am gandit sa pastrez oferta, este comunicarea lipsa si defectuasa. Am acceptat oferta dupa o discutie despre grila, in care nu mi s-a comunicat ca in 12 zile canalele vor fi eliminate. Nicaieri Orange nu a mentionat ca grila se modifica atat de radical. Este obligatoriu pentru o companie precum Orange sa informeze... Desi am comunicat Orange ca nu pastrez oferta, respectand termenul de 14 zile (19 decembrie - 1 ianuarie), m-au contactat sa ma intrebe ce s-a intamplat, abia pe 10 ianuarie. Tot atunci mi s-a comunicat ca am depasit termenul... Dupa un mic scandal mi-au spus ca ma "ajuta"... si imi dau posibilitatea sa denunt oferta acceptata initial. Pe 14 ianuarie mi s-a comunicat ca in februarie se inchide abonamentul. Nu au incercat sa ma convinga sa raman la ei, nici vorba de scuze sau orice... Constat ca Orange incepe sa se comporte ca Romtelecomul (redenumit Telekom)...

Fost Membru
Neaplicabil
E o situație foarte neplăcută pentru majoritatea abonaților TV... De câștigat, cu siguranță, va avea de câștigat concurența, din păcate. Probabil că în momentul în care Orange nu va mai depinde de Telekom, situația se va schimba, cred.

Gianni
Cunoscător certificat
Orange nu ar trebui să depindă de nimeni, au făcut cîteva gafe și acum încearcă să le repare; numai că au probleme de comunicație cu clienții. Îmi pare rău că o companie cum e Orange a reușit să coboare atît de mult. Are încă posibilitatea să prindă teren pe ultima sută de metri; dacă nu o face va decădea și mai mult. Probabil au planificată o strategie pe termen lung, însă clienții nu așteaptă pînă se vor desmeticii cei din conducere ca să o aplice. Fiecare client pierdut este o pagubă pentru că pe lîngă el mai pierde cel puțin alți 2-3. Le urez succes în continuare pentru a readuce Orange pe primul loc așa cum merită.

Vio73
#StarMember
Au făcut compromisuri din cauza lipsei fibrei. Dar acum au probleme. Sper să facă ceva mai repede, pentru că timpul trece în defavoarea lor și a noastră!

RstdWoo
Cunoscător
Vor avea de suferit o gramada. Cati mai au curajul sa se mute la Orange cu tv + internet? dupa ce ni s-a aratat clar ca depind de Telekom 99%? Eu unul in niciun caz! Pe operatorul curent, unde vroiam sa reziliez acuma in Februarie cand expira abonamentul, tocmai ce au introdus si Eurosport 4K, asa ca, papa Orange..ar trebui sa fiu complet dus sa accept niste servicii de la voi atata timp cat in spate se afla tot comunistii aia de la Romtelefon...cand o sa aveti infrastructura doar a voastra, ma voi mai gandi..pana atunci in niciun caz! Aveti pe fix cea mai slaba si mizerabila grila TV, din cauza Telekom, bravo! Felicitari!

Gianni
Cunoscător certificat
Au făcut cîteva compromisuri și acum au de suferit abonații. Probabil nu s-au gîndit că Telekom le va trage țeapă, au mers pe încredere și se vede unde au ajuns. Probabil se va rezolva situația într-un fel și totul va reveni la normal. Mult succes, Orange.

Vio73
#StarMember
Dacă nu se realizează urgent tranzacția cu Telekom-ul, cred că trebuie accelerat procesul de extindere a propriei fibre, pentru că altfel, vom mai avea episoade din astea nefericite din vina altora.

Catalin_P
Explorator
Probabil contractul cu Telekom e atat de prost si pagubos, incat nu le da posibilitatea sa faca ceva sau sa comunice ceva abonatilor acestui serviciu. Orange efectiv doar a cautat clienti pentru reteaua fixa a Telekom, de unde isi retin un procent, probabil destul de mic. Nu au cum sa rezolve problema decat prin extinderea propriei infrastructuri sau achizitie Telekom. Achizitia Telekom insa e un proces de foarte lunga durata, nu putem spera ca se va intampla prea devreme. Chiar si prin achizitie vor prelua contractele existente, deci e posibil sa nu schimbe grila. Ar fi fost macar de bun simt sa dea acces abonatilor afectati in Orange TV Go pachetului care contine programele respective, daca era o farama de interes.

BVBogdan
Explorator
@Catalin P: am cerut acces la TV GO in 2 ianuarie. Si probabil ca mine, multi abonati. Eu totusi astept ca cineva din Orange sa iasa si sa isi asume "isprava" asta fara a da vina pe ceva si de a da in final o solutie de bun simt (nu cafteala si telenovele turcesti)... Bine, lasa, macar niste scuze sincere ar fi ok. :) Oamenii (din managementul Orange) cred ca stiau de riscurile nascute din intentia Telekom de reducere a costurilor prin scoaterea acestor posturi (speculez si eu...). De asemenea (speculez in continuare), daca statul roman nu crede ca are nevoie de bani din vanzarea Telekom, nu va vinde (avem alt guvern, alte prioritati); si nu prea da semne. Gata cu speculatiile. Chiar si asa, e simplu, totul se reduce la bani: cresti incasarile si/sau scazi costuri (absolut sau in dinamica) Spor la treaba! PS: la cat "trafic" inca este pe acest topic, ma mir ca Orange nu l-a inchis (kiddin :)) Cu stima, BVB

Catalin_P
Explorator
@BVBBogdan, ai primit pachetul suplimentar in Orange TV GO fara sa platesti ceva in plus? E destul de clara si justificata decizia Telekom de a nu investi sume mari in prag de achizitie. 10 Milioane probabil sunt niste bani destul de multi neprevazuti in negocierile pentru vanzare. Cred ca aici e toata treaba. Cine spera ca poate Telekom va ajunge la o intelegere, de pe urma careia va beneficia si Orange cred ca spera degeaba, pentru ca sunt sanse foarte mici sa se mai intample asa ceva.

BVBogdan
Explorator
@Catalin P: NU, NU AM PRIMIT EUROSPORT & DISCOVERY pe TV GO. Am grila TV GO asociata TV Global pe care il am in pachetul de fibra (au 'zburat' posturile de pe fibra, au zburat si din TV GO (ele sunt DAR locked)). Este cineva in situatia de a nu avea EUROSPORT pe fibra Telekom DAR sa il aiba pe TV GO fara costuri suplimentare? Daca da, va rog sa imi spuneti si mie cum ati procedat. Ma gandesc ca, sunand pe 28 sau 29 decembrie sa intreb despre zvon (la acel moment) si fiind cel care a deschis acest topic (in urma faptului ca eram asigurat in decembrie ca nimic nu se va modifica in grila) si multele reclamatii (incepand cu 1 ianuarie) la activ datorate prezentei situatii, poate ca nu merit sa le am pe TV GO... :)) Astept cu mare interes raspunsul vostru. Cu stima, BVB

Catalin_P
Explorator
Am facut eu o sesizare catre ei in acest sens si mi-au raspuns ca daca nu le mai am in grila de TV, e normal sa nu le am nici in TV GO. Lucru care mi se pare de o nesimtire crasa. Inteleg ca sunt in imposibilitatea tehnica de a-mi livra anumite canale pe TV datorita celor de la Telekom, dar de ce sa le scoata si de pe TV GO? Le dadea tot Telekom-ul prin aplicatia lor si acolo? Cei care au satelit, de ce le au in TV GO?