anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

Catalin_P
Explorator
Si cum se face ca vedem Orange Info si nu Telekom Info?

Ascary
Campion certificat
Asta e din softul receptorului 🙂

Catalin_P
Explorator
SI daca ai card CI+ ? Ce iese din modemul lor pe coaxial iti da frecventa cu Orange Info nu cu Telekom, deci separarea se face inainte.

Ascary
Campion certificat
Si CAM-ul tot un receptor este,doar ca foloseste DVB-ul televizorului 🙂 (si este valabil pentru satelit ) Glumim desigur. Este frustrant ce se intampla cu grila Orange a televiziunii prin fibra.

Vio73
#StarMember

E clar că se pot găsi soluții!

Iată ce se mai discută...

https://gadget.ro/solutia-telekom-pentru-reintroducerea-canalelor-tv-discovery-networks-eurosport-discovery-channel-etc/

Razvan
#StarMember
Îți dai seama ca Telekom a fost blamată, însă sunt șanse mici ca Discovery să vândă separat canalele fără un profit gras.

Catalin_P
Explorator
Daca suma vehiculata este reala, atunci sunt din ce in ce mai convins ca are legatura cu vanzarea catre Orange care se tot anunta. Din prisma actionarilor Telekom care vor sa scape de sucursala din Romania, nu ar fi fost oportuna o astfel de investitie, cu atat mai mult cei care vor sa cumpere au si ei la randul lor o intelegere cu Discovery. Telekom tot da comunicate, upgrade de pachete, bonusuri, etc din dorinta de a nu pierde un numar prea mare de abonati pana la momentul achizitiei, care le-ar incurca putin negocierile. Probabil nu se asteptau sau nu au luat in calcul ca ar putea aparea un astfel de val de hate din partea abonatilor si a opiniei publice. Nu cred ca nu va exista prea curand o solutionare, din pacate canalele Discovery si Eurosport nu cred ca vor reaparea prea curand in grila Orange Fix.

Gianni
Cunoscător certificat
Cît timp decurg negocierile Discovery și Eurosport nu cred că vor mai fi introduse in grilă. Acum fiecare încearcă să aibă avantaj cît mai mare in negocieri și nu-i interesează părerea clienților prea mult. Se vor face cîteva valuri și după aceea se vor liniști lucrurile, chiar dacă pleacă cîteva sute îi va recupera mai tîrziu, afacerile sunt pe primul loc după aceea clienții.

Vio73
#StarMember
Eu cred că dacă Discovery cer sume din astea, s-ar putea să le vedem la toate televiziunile doar în pachete separate ( extraopțiuni).

Ascary
Campion certificat
Doar ca Discovery nu agreeaza aceasta varianta. El isi vrea programele in grila vandute la pachet fiindca asa castiga mai multi bani. Nu prea multe lume si-ar dori sa plateasca in plus la extraoptiune. Ar ajunge ca si pachetele pentru adulti pe care nu le mai cumpara nimeni in conditiile in care acestea sunt gratuie pe net. Si Youtube e plin de documentare,Netflix sau HBO,de ce sa mai plateasca extraoptiune? E adavarat,e mai comod sa schimbi canalul insa daca nu vor ajunge la o intelegere,iubitorii de documentare vor fi nevoiti sa gaseasca alternative. Pana la urma nu stiu cine va ajunge in pierdere...

Vio73
#StarMember
Din păcate, cam așa cred că va fi până la urmă. Fără stress și bătăi de cap!

Razvan
#StarMember
Pe termen lung va pierde Discovery, nu cred ca or sa piarda multi abonati cei de la telekom/orange. Acum cativa ani, Digi a zburat programele Discovery de pe cablu si cele de la intact de pe dth si totusi serviciul nu s-a desfiintat, cum ii cantau multi prohodul, lumea uita si se adapteaza.

Vio73
#StarMember
Problema este că tocmai acesta era atuul principal al Orange TV și anume, canalele documentare.

Ascary
Campion certificat
Si calitatea formatului HD al acestor canale stiintifice. Acum 6 ani aceste aspecte erau cele mai laudate ale nou-infiintate televiziuni Orange. Cine si-ar fi imaginat pe atunci ca vom ajunge in aceasta situatie. Pacat.

Vio73
#StarMember
Din fericire, pe satelit ele încă există și la o calitate destul de bună, cu excepția canalelor National Geographic!