anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

BVBogdan
Explorator
Depus sesizare online la ANPC in legatura cu faptul ca o parte a abonatilor aceluiasi operator nu beneficiaza de aceeasi grila. Tinem aproape! Spor!

TheSpecialist
Maestru
@BVBogdan, nu știu cât te va ajuta acest lucru pt ca, în primul rand conținutul grilei TV nu este contractual, iar în al doilea rand unii abonați au TV prin fibra, via Telekom, alții sunt mult mai independenți, având antena satelit și nu depind astfel de alți operatori.

Gianni
Cunoscător certificat
@BVBogdan, nu știu dacă ai să rezolvi mare lucru la ANPC, dar fiecare face cum dorește. Operatorii sunt acoperiți destul de bine din toate punctele de vedere, singura problemă este că au scos aceste canale fără să anunțe, dar și așa au portițele lor de ieșire din impas. Oarecum eu îți doresc mult succes în negocieri.

RstdWoo
Cunoscător
Situatie aiurea de tot. In toata treaba asta e vina Telekom pt ca Orange are serviciile fixe pe infrastructura lor. Nu stiu cum anume e contractul pe care il au intre ei, dar ar trebui sa poata Orange sa decida asupra grilei de programe. Are si Orange o vina pt ca nimeni din toata echipa lor de management nu s-a gandit la un asa scenariu...bad move! Eu chiar ma gandeam sa imi mut serviciile de internet si tv la orange de la actualul operator unde imi expira perioada contractuala, dar in situatia in care se pare ca grila TV pe fix depinde in asa hal de ifosele Telekom, nici nu ma gandesc.

BVBogdan , ANCP cere raspunsul orange pentru a putea depune reclamatie Il ai?

BVBogdan
Explorator
@floare de colt Da, impreuna cu datele complete 🙂

Vio73
#StarMember
@BVBogdan, Eu am și TV satelit și beneficiez de programele acelea în Orange Tv go. Menționez că am serviciile respective în două locații diferite. Văd programele Discovery și Eurosport pe TV Sony cu android, în aplicația Orange TV GO.

BVBogdan
Explorator
@Vio73 E ok sa ne gandim la variante dar nu ma apuc de cumparaturi pentru incompetenta. E vorba despre discriminare, e simplu. Posturile scoase pot fi lasate pe TV GO. Tnx PS: dupa finalizarea acestui subiect va voi povesti despre o problema cu a carei rezolvare am fost amanat pana am iesit din perioada de proba, dupa care au inchis tichetele cu nerezolvarea problemei. Jenant, sincer.

Cristi_14
Junior
Nu toata lumea are televizoare cu Android in casa. Nu toata lumea are antena Orange pe satelit in casa. La bloc ai retea de cablu pe fibra optica. Marea majoritate care ne-am ales ORANGE si pentru TV, au fost diferite, de la caz la caz. Eu am plecat de la DIGI, datorita acestui lucru, ca au eliminat in 2016 aceste canale. Eu de ieri sunt la UPC si am eliminat reteaua de la ORANGE. Am facut deja solicitare de inchidere numai ce este legat de cablu si internet.

Vio73
#StarMember
De acord cu voi, dar nu Orange e de vină că Telekom scoate posturi. Eu sper să găsească până la urmă soluții de transmitere a grilei lor de programe prin cablu.

Catalin_P
Explorator
Intelege cred toata lumea ca nu Orange e de vina. Orange insa trebuia sa isi ia masuri de siguranta sau sa existe un plan de rezerva in cazul in care se intampla asa ceva. Hai sa fim seriosi, 95% din abonatii lor la serviciile fixe sunt abonati care au trecut de la un alt operator la ei fie din motive pret sau de grila TV. Internetul e acelasi si merge la fel de bine la toti mai ales in marile orase. Totusi cel mai grav e ca Orange nu au anuntat nimic si are in continuare atitudine prin care ne arata ca efectiv nu le pasa. Telekom si-au cerut scuze, am vazut ca au inceput sa dea compensatii, acces la grile suplimentare, etc. Orange ne-a raspuns sec la sesizari si ne-a zis ca asta e, pot sa faca ce vor ei noi trebuie sa stam sa suportam. Trist. Astept calculatiile cu taxa de reziliere pentru a inainta plangerea la ANPC si ANCOM. As putea sa traiesc si fara Eurosport sau Discovery, dar sa isi bata joc de mine, pe banii mei, dupa ce acum 2 luni nu stiau ce sa mai faca ca sa ma pacaleasca sa trec la ei, nu e corect! Vreau doar sa scap de ei, atat de mult m-a scarbit atitudinea si modul cum au ales sa trateze aceasta problema incat efectiv nu ii mai suport.

Vio73
#StarMember
Pe mine, unul, nu m-ar ajuta cu nimic să trec la unii mai slabi (per total) decât ei. Toți scot sau bagă programe în grilă, după cum pot să negocieze prețurile cu furnizorii. Tot ce sper, repet, este ca Orange să nu mai depindă de Telekom și sunt convins că lucrurile se vor îndrepta foarte mult. Ori să-i cumpere mai repede și să termine bâlciul ăsta!

Razvan
#StarMember

Discovery a cerut 10 milioane de euro/an pentru difuzarea programelor, Telekom a refuzat și a propus plata separat în pay per view, ca fiecare abonat să plătească pentru fiecare canal difuzat. Și în acest caz, Discovery nu a fost de acord și canalele au fost scoase din grilă.

https://www.prosport.ro/sport-life/special/de-ce-nurefuzul-unei-plati-de-ordinul-milioanelor-de-euro-a-lasat-abonatii-fara-partidele-din-premier-league-sau-meciurile-simonei-halep-18962768

Ma așteptăm ca Discovery să fie scumpi, dar nici 10 milioane de euro nu merita canalele lor.

Catalin_P
Explorator
Procesul de achizitie si daca s-ar finaliza maine, tot ar dura cateva luni bune integrarea, cel putin (vezi speta UPC - Vodafone). Depinde de ce intelegere aveau ei cu Telekom in privinta inchirierii fibrei, dar e clar ca nu e un deal precum NetCity, e mai mult de atat. Poate cineva tehnic din interior ne poate ajuta cu mai multe informatii in acest sens. Cred ca totusi ca pot gasi un artificiu tehnic sa dea programele respective, atat timp cat noi vedem postul Orange Info si nu Telekom Info inseamna ca exista niste separatii in frecvente. Sau, sa ajunga Telekom din nou la o intelegere cu Discovery...

Razvan
#StarMember
Trebuie frecvențe libere, nu cred ca este așa de simplu de introdus.