anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

Gianni
Cunoscător certificat
Orange și Telekom sunt doi operatori care au un contract de parteneriat prin care Orange folosește unele structuri ale Telekom. In privința negocierilor cu Discovery, fiecare negociază separat; că nimeni nu a ajuns la o înțelegere, e problema lor. Pe viitor vor fi probabil mai deschiși cu negocierile și vor ține cont și de părerile clienților care în aceste momente sunt destul de supărați. Operatorii au drepturi depline ca să modifice grila de programe și să mărească prețurile după voia lor, însă clientul cînd vrea să renunțe la serviciile unui operator nu poate; că trebuie să respecte contractul. Clientul are numai îndatoriri, dar drepturi zero pentru că unii operatori se consideră victime colaterale. O zi bună tuturor mai ales sărbătoriților.

Constantin_mard
Începător
Si inca ceva. Costul abonamentului pe ianuarie si pe urmatoarele luni va fi mai mic fiindca ei nu mai livreaza aceeasi cantitate de "marfa"? Sau daca mie mi se micsoreaza leafa voi plati mai putin? asta pe logica lor daca telekom nu le da, cum ar veni tot orange victima colaterala. Sau daca titularul contractului o "mierleste" platesc aia de raman in urma lui ca de era in perioada contractuala.

ion_2
Începător
Niste hoti cei de la orange, cand te duci sa faci abonament iti prezinta programele dar nu iti zic ca peste o luna nu mai le ai, faci abonamentul si esti bun de plata, scot posturile la care ei platesc mult si baga posturi de umplurura. Am fost la orange sa cer lista cu programele pe care le mai au si, surpriza, nu au nici o lista !! Eu cred ca au scos mult mai multe programe, am lista cea veche si am vrut sa fac comparatie. Am facut abonamentul in noiembrie (telefon + televiziune si internet la pachet ). As dori sa renunt la toate, dar au zis ca trebuie sa platesc abonamentul pana la sfarsit daca doresc sa renunt, o prostie, ei pot face ce doresc cu progrmele si noi platim programe de ca... Contractul e unul abuziv, din posturile care au un rating slab de ce nu le schimba sa introduca programe mai bune?? Nu mai zic ca cateodata imaginea la unele programe se blocheaza o secunda si iar revine.

Chris_t
Explorator
Azi am fost contactat de departamentul retenție, ca urmare a cererii de reziliere. Le-am explicat ca, pe lângă un număr de mobil mai vechi, tocmai am portat serviciile fixe la ei, de trei luni, bazându-mă pe grila de atunci, plus încă 3 numere de mobil, plus Orange Money folosit la greu, plus Netflix 4k platit tot prin ei (își iau și de acolo ceva bani). De data asta am dat de cineva mai sănătos la cap, care nu mi-a aruncat replica aia cu "nu poți pleca ca trebuie sa ne dai bani, saracule!". Am cerut discount 2€ la abonamentul actual sau 50% reducere de opțiunea Family din TV GO. Initial mi-a spus ca efectiv nu poate, ca dacă eram în ultimele 6 luni de contract ma putea oferta. M-a pus 2 minute pe hold, probabil a verificat și valoarea facturilor, și a promis ca vorbește cu un superior și revine mâine. Chiar sunt curios. În alta ordine de idei, "surse din interior" au primit mail ca se lucrează la reintroducerea Discovery Media în grila. Nu știa exact ce și cum, bănuiala ar fi ca probabil Orange ar încerca să sară Telekom din schema și sa plătească separat programele Discovery. Sau sa fie procesul de achiziție al Telekom foarte avansat, nici asta nu știa. Sau ii aburesc și pe ei ca să creadă ce le vând clienților.

BVBogdan
Explorator
Hai ca se poate. Competitia face minuni! Luni am termen sa primesc si eu raspuns la o cerere similara. Spor! Toate bune!

Vio73
#StarMember
Dacă ar putea să le reintroducă, ar fi mare minune. Până una alta, eu le văd în Orange Tv go, pe noul tv Sony cu android.

BVBogdan
Explorator
Poti sa dai ceva detalii? Le vezi pe TV GO avand un cont de DTH? Sau e altceva? Nu de alta dar sa nu-si faca unii dintre noi iluzii... Si la ce suparare e p-aci... Asteptam detalii. Tnx

Catalin_P
Explorator
Am trimis si eu cererea de reziliere, astept raspunsul lor privind costurile, apoi ma indrept catre ANPC. In alta ordine de idei, nu va faceti prea mai sperante cu Orange TV GO pentru ca uite raspunsul lor: "Doresc sa va informez faptul ca incepand cu data de 27.12.2019 au fost scoase din grila canalele mentionate insa au fost inlocuite cu urmatoarele canale cu aceeasi tematica cu cele scoase din grila : Euronews, fightbox, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Docubox HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, Timeless Drama Channel HD si Travel XP. Aceste canale au nu mai pot fi accesate nici prin cablu nici prin aplicatia Orange TV GO." Deci e o problema temporara cat vom mai putea urmari Discovery si TLC in Orange TV GO.

Catalin_P
Explorator

Incepe sa apara si prin presa, ceea ce e foarte bine, sper sa citeasca sa se informeze cat mai multi si sa nu se mai aboneze la ei sa ia teapa asa cum am luat si noi:

https://www.paginademedia.ro/2020/01/orange-tv-telekom?msgSuccess=1#success

Jay
Campion certificat

Se pare ca au fost scoase din grila doar în varianta în care depind de Telekom..

https://www.gsp.ro/gsp-special/media/motivul-pentru-care-eurosport-nu-mai-e-in-grila-orange-operatorul-a-refuzat-sa-comenteze-legatura-cu-scandalul-discovery-telekom-587038.html

Ascary
Campion certificat
TLC-ul a fost scos si din grila Telekom. (Unul din posturile preferate ale sotiei) Ea are Telekom in camera,eu Focus. Mai vine pe la mine cand vrea sa vada o emisiune pe TLC :))

George_11
Începător
Am facut o sesizare către Orange, am fost contactat telefonic astăzi, concluzia finală a fost ca se reincearca introducerea Eurosport în grila lor cât de curând. Nu îmi fac mari speranțe, rămâne sa vedem.

Chris_t
Explorator
@Ascary cum e Focus ca și calitate? Folosești DTH sau pe net? Am avut acum mulți ani la părinți, cred ca încă mai figurez ca abonat la ei. Ideea e ca pe OLED Panasonic luat de Black Friday am aplicația de TV a lor, am înțeles ca dacă ai cartela activa ai acces și în Focus Live TV sau cum se numește app. As încerca și varianta asta...

Catalin_P
Explorator
@George_11 Ti s-a spus la telefon ca se incearca reintroducerea sau e o concluzie trasa de tine?

Ascary
Campion certificat
Chris e ok din toate punctele de vedere. DTH bineinteles. Grila ok iar sistemul de plata cu cartela sau sms e bun. Cat platesti atatea vezi. Calitatea HD nu este chiar ca aceea de la Orange dar merge. Mai buna decat la Telekom in orice caz.