anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

Vio73
#StarMember
@Ascary, Nu mai am Focus, dar pe Orange satelit merg. La bloc, am dat comandă un TV Sony cu android și o să le văd în aplicația Orange TV GO.!

ema_1
Junior
Am sunat la 300 sa vad daca pot sa-mi modific actualul contract prin care sa am acces la internet prin fibra si tv prin satelit ,iar raspunsul a fost ca nu e posibil asa ceva si ca ambele servicii sunt ori prin fibra ori prin satelit. O sa-mi pot modifica contractul doar dupa ce expira.Nu sunt multumita de raspuns si o sa ma duc sa pun aceeasi intrebare intr-un magazin,iar daca raspunsul este acelasi voi rezilia contractul si voi plati acea despagubire contractuala

Catalin_P
Explorator
Din pacate recunosc, mi-am luat ce-a mai mare teapa, am renuntat in Octombrie la DIGI si am trecut la Orange Love. Pana la urma nu ma intereseaza ca e pe infrastructura Telekom. Cand am venit la ei aveau o grila, care e si acum disponibila pe site. Mai astept putin sa vad cum evolueaza lucrurile, poate se inteleg aia de la Telekom cu Digi ca am vazut ca isi iau hate la greu. Daca nu, o sa merg pe calea ANPC, nu e corect ce s-a intamplat, mai ales ca nu au anuntat nimic si mai ales ca si la 6 zile, pe site-ul lor programele inca sunt listate in grila.

DanielaH
Moderator
@Catalin P, informația va fi actualizată pe site în cursul zilei de astăzi. Ne cerem scuze pentru inconvenient și mulțumim pentru înțelegere.

BVBogdan
Explorator
Pe facebook, cei de la Eurosport au raspuns: "Salut. Din pacate, nu avem noutăți în privința negocierilor cu Telekom. Vom reveni cu amănunte, atunci când vor exista."

salut , ma alatur si eu celor nemultumiti de scoaterea din grila a singurelor canale de calitate, am facut cerere de reziliere si urmeaza si reclamatie la ANPC, vom vedea deznodamantul.

BVBogdan
Explorator
Cu ANPC chiar nu e o idee rea. Ma gandesc la calitatea programelor care sunt in locul Eurosport si discriminarea fata de ceilalti clienti Orange care au aceste programe.

Catalin_P
Explorator
Haideti sa va spuna una tare. Tocmai am vorbit la 300 cu cineva de la Orange care mi-a spus ca Discovery si TLC vor fi eliminate si din Orange TV GO, si ca daca inca mai pot sa le accesez acolo e o eroare. Daca e adevarat, chiar ca suntem luati in bataie de joc....

Gianni
Cunoscător certificat
Nu știu motivul pentru care au scos din grila de program Discovery și Eurosport, dar au făcut cea mai mare prostie. Puteau să negocieze să ajungă la o înțelegere, nu să renunțe total la aceste programe care aveau o audiență destul de mare. Telekom nu prea este interesat, dar nu mă așteptam ca și Orange să renunțe așa ușor. Cei care mai au contract au cam prins țeapă pentru că nu pot renunța așa ușor, Acum este început de an și lucrurile se mișcă greoi, dar sper ca în cel mai scurt timp să se remedieze totul ca clienții să fie mulțumiți. Unii operatori au început să fuzioneze pentru a deveni mai puternici și ies pe piață cu oferte foarte avantajoasencare nu sunt de refuzat,naceasta ar trebui să le cam atragă atenția și celorlalți că gluma se cam îngroașă și nu prea au mult timp de gîndire.nCei de la Orange vor trebui să ia aminte și să se miște mai repejor dacă vor să meargă înainte, așa că totul depinde de cum văd ei lucrurile în realitate .

Vio73
#StarMember
Motivul este clar! Telekom nu a ajuns la o înțelegere cu Discovery în ceea ce privește prelungirea contractului, pentru că cei de la Discovery au cerut bani mulți în plus și ceilalți tot au mărit prețul abonamentelor în ultima vreme. Ei au crezut că abonații se vor lipsi de aceste canale, dar s-au înșelat groaznic! Orange e victimă colatetarală la faza asta!

Petre_Nicholas
Junior entuziast
De la 1 ianuarie, Eurosport 2 nu va mai fi disponibil pe tv analogica de la digi, tot din cauza Discovery. Era bine sa rămână la francezi, ca nu mai dădea nici 2 bani nicio companie din România pe programele Discovery, care sunt scumpe și lipsite de conținut.

BVBogdan
Explorator
Pentru informare: Extras din raspuns oficial al Orange Romania (primit in urma sesizarii): "Am analizat situatia prezentata de dumneavoastra si doresc sa va aduc la cunostiinta ca pe parcursul contractului, grila se poate modifica (adauga/elimina canale) in functie de oferta de pe piata a programelor audiovizuale, de negocierile cu furnizorii de continut media audiovizual, de audienta programelor retransmise, de necesitatea eliberarii anumitor frecvente, precum si in functie de orice alti factori care pot influenta structura ofertei Serviciilor TV. Mentionez ca orice revenire pe aceasta tema, nu va schimba rezolutia acestei sesizari." Sincer, e o alta palma... Se pare ca ne ramane doar ANPC (discriminare abonati). Toate bune!

BVBogdan
Explorator
Pentru moderatori-angajatii Orange de la unul care iubeste Premier League, MotoGP si Simona Halep si nu telenovele turcesti, continutul urmatoarei pagini ar trebui corectat pentru ca in filmul de prezentare apar logo-urile Discovery si TLC (care sunt OUT) si mai jos LookSport HD (e doar varianta SD in grila...): orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-cablu/#channels Vedeti, dam dovada de bun simt pentru ca altii ca noi sa nu mai fie indusi in eroare. Spor!

Cristi_14
Junior
Eu azi am facut solicitare de reziliere a contractului de televiziune si net. O sa ma mut la alt operator care detine tot ce am nevoie si chiar mai multe si sunt mai ok.

BVBogdan
Explorator
Am cerut si eu ieri calcularea taxei de reziliere pentru aceleasi servicii.